Skiff Reader – четец с голям екран

Пазарът на устройства за четене на електронни книги набира скорост. Тази година се очакват модели с по-големи екрани, отколкото предлагат популярните в момента е-четци като Kindle на Amazon.

Такъв е продуктът Skiff Reader на LG, който вече е достъпен на пазара. Най-отличителната характеристика на устройството е големият гъвкав екран с диагонал 11,5 инча (29,2 см), произведен от LG Display. Подобен екран е с една четвърт по-голям от дисплеите на BenQ nReader, Barnes&Noble nook и Amazon Kindle 2.

Skiff Reader поддържа резолюция 1600×1200 пиксела, подходяща за четене на вестници и списания в електронен вид. Сензорният екран реагира на докосвания с пръст и писалка, която влиза в комплекта на устройството.

Моделът разполага с 4 GB вътрешна памет, три четвърти от която са достъпни за потребителя. Обемът на паметта може да се разширява чрез слот за SD карти (SDHC 2.0).

Е-четецът предоставя също високоговорители и изход за слушалки, което подсказва за наличие на вграден плейър. Зареждането на материали в Skiff Reader се извършва през интерфейси USB или Wi-Fi. Поддържа се и 3G комуникация.

Skiff Reader има размери 228,6х279,4х6,8 мм и тежи 498 грама. Устройството беше показано за първи път на изложението за потребителска електроника CES 2010 в Лас Вегас.

по темата: „Skiff Reader – четец с голям екран”

добавете коментар...

  1. читател

    пишат си само да си запълват страницата.същото като в статията за пиратите, които спечелили нам колко си милиона******************

  2. Втори Любопитен

    И на мен ми е интересно къде има Скиф, обявен за пре-ордер поне?

  3. Любопитен

    На кой пазар е достъпно устройството ?

Коментар