Аксесоар за лаптоп ни дава кино изживяване

С лаптоп на дивана човек може да се почуства сякаш е в модерен киносалон. Нов мултифункционален аксесоар на компанията Logitech прави забавлението много по-качествено.

Подложката за лаптоп Logitech Speaker Lapdesk N700 дава наситен звук и повече комфорт с вградени стерео колонки, вентилатор и меко покритие от долната страна, съобщиха от компанията.

„Все повече хора по света се забавляват със своя ноутбук – с посредствен звук и без особен комфорт”, каза Денис Павилярд, вицепрезидент в Logitech. "Всъщност, според проведено от нас проучване, почти 50% от потребителите на лаптопи съобщават, че не са доволни от качеството на звука на вградените говорители. Logitech Speaker Lapdesk N700 помага да трансформирате лаптопа в домашен кино салон, разположен в скута ви”, допълни Павилярд.

За разлика от повечето колонки за лаптоп, Logitech Speaker Lapdesk N700 има два вградени HD говорителя с 2-инчови високопроизводителни колони. Специално създадени за лаптопи, стерео говорителите са прецизно позиционирани от двете страни на компютъра за по-богат звук и по-мощен бас. Те се свързват с лаптопа с един USB кабел и така ви спестяват неприятностите от заплетени кабели, както и необходимостта да носите със себе си и да инсталирате допълнителни колонки.

Logitech Speaker Lapdesk N700 дава и допълнително удобство. Независимо дали сте на дивана или в леглото, зрителният ъгъл към екрана и меката основа на този аксесоар помагат да седите в по-комфортна позиция.

В същото време, почти напълно безшумен вентилатор ефективно разпределя въздуха около ноутбука, а дизайнът е създаден така, че да предпазва краката и скута ви от прегряване. Освен това, специална решетка защитава вентилатора от прах и механични повреди, а въздухът се засмуква отдолу, което осигурява постоянна циркулация без нарушения на въздушния поток.

Logitech Speaker Lapdesk N700 е лесен за инсталация и ползване. Само го включвате с един USB кабел и гледате филми, клипове и слушате музика с качествен стерео звук – няма нужда от инсталация на софтуер или смяна на батерии. За удобен и бърз контрол на върха на пръстите, Speaker Lapdesk N700 има контролери за звука на колонките и On/Off превключвател за вентилатора.  

Logitech Speaker Lapdesk N700 се очаква на пазара в Европа през март 2010 г. на препоръчителна цена от €69.99 (около 137 лева), съобщи компанията.

Коментар