Y30 BT5.0 Earbuds – безжични слушалки с истинско стерео

Безжичните слушалки Y30 BT5.0 Earbuds се доставят заедно с кутия за зареждане

Смартфон изживяването не е пълноценно без слушалки. Дори за много хора слушането на музика, вкл. с видео, е основният сценарий за използване на мобилното устройство. Затова и безжичните слушалки са толкова популярен аксесоар. 

Слушалките тапи Y30 BT5.0 Earbuds са изключително леки, икономични и функционални, а цената им е просто символична – струват само €6,89 в глобалния онлайн магазин Cafago, който ги доставя до купувачите безплатно от европейски склад заедно с кутийка за зареждане.

Y30 BT5.0 Earbuds са леки и икономични, с удобен за ухото дизайн

Наблягаме на технологията Bluetooth T 5.0, тъй като тя означава по-високо качество – поддържа високоскоростен трансфер на данни, стабилна безжична връзка и ниска консумация на енергия. Тази модерна технология ви позволява да се наслаждавате на музика безжично, включително по двойки.

Веднага щом ги извадите от кутийката, двете слушалки Y30 BT5.0 Earbuds – лява и дясна – автоматично се сдвояват със смартфона. Самата кутия играе ролята на място за сигурно съхранение и на станция за зареждане на слушалките.

Слушалките Y30 BT5.0 Earbuds се управляват със сензорни бутони, разположени на самите тях

Капацитет на батерията в кутията е 3,7V 450mAh, а на тази в слушалката – 3,7V 55mAh, което означава, че можете да заредите слушалките няколко пъти от кутията само с едно нейно зареждане. Времето за възпроизвеждане на музика е 2-3 часа, в зависимост от силата на звука, а зареждането отнема около 2 часа.

Имайте предвид, че левият и десният канал на слушалките са разделени, така че можете да ги използвате както самостоятелно, така и по двойки. Освен това Y30 BT5.0 Earbuds са много леки – всяка от тях тежи 3,5 грама и с миниатюрния си размер пасват удобно на ухото, без да го претоварват.

Y30 BT5.0 Earbuds могат да се използват самостоятелно или по двойки

Друго предимство на тези слушалки тапи е, че са устойчиви на изпотяване, така че можете да ги ползвате без притеснение от пръски вода и пот, докато се наслаждавате на музиката. И двете слушалки имат вграден микрофон, с интелигентно шумопотискане, за ясен и реалистичен звук при разговори.

Управлението на слушалките Y30 BT5.0 Earbuds е елегантно, със сензорни бутони – имате опции за възпроизвеждане/пауза на музика, следваща/предишна песен и отговаряне/прекратяване на повиквания. Можете да приемате безжично музика и разговори от смартфона на разстояние до 10 метра.

Слушалките тапи Y30 BT5.0 Earbuds са достъпни за покупки в черен или бял цвят

Съгласно спецификациите от производителя, слушалките възпроизвеждат звук в честотния диапазон 40-20KHz и имат чувствителност 106±3dB. Доставят се в черен или бял цвят по избор. Комплектът включва чифт слушалки, кутия за зареждане, кабел за зареждане и ръководство за потребителя.

Можете да купите слушалките изгодно тук: Y30 BT5.0 TWS Earbuds – само за €6,89 и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар