Презаредете своя РС с Windows 11 Pro и Microsoft Office 2021 за Новата 2024 година, цени от €10!

Искате ли да подобрите своя компютър за 2024 година? Вероятно не е нужно да давате пари за изцяло нов РС – по-интелигентният и разумен вариант е да надстроите компютъра, който имате, с нов софтуер. Присъединете се към Новогодишната разпродажба на софтуер 2024 в Godeal24 и вземете 100% оригинални и евтини софтуерни ключове за Microsoft продукти. Можете да получите доживотен лиценз за Microsoft Office 2021 Professional само за €26,75 с еднократно плащане – това е един от най-популярните в света софтуерни пакети за работа и учене, който включва MS Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Access и Teams, всички с по-мощни функции от своите предшественици и полезна облачна свързаност. Ще имате всичко, от което се нуждаете, за да свършите повече работа за по-малко време.

Най-голяма стойност! 62% отстъпка за Microsoft Office! (купон “GG62”)

Можете също да получите Windows 11 Professional само за €13,55 (вместо за €199) по време на новогодишната разпродажба – най-новата операционна система Windows, проектирана специално за света на хибридната работа. Това означава още по-лесен за използване интерфейс, сигурно биометрично влизане в системата и безпроблемна интеграция на Microsoft Teams – в крайна сметка ще имате компютър с впечатляваща производителност.

Огромни отстъпки за Windows OS: (купон “GG50”)

Вземете изгодно пакет с 62% отстъпка (купон “GG62”)

Сделки на едро, най-добрите цени!

До 50% отстъпка за други версии на Windows и Office! (купон “GG50”)

Още PC инструменти на най-добрите цени!

В Godeal24 можете да спестите много време и пари за Microsoft лицензи на намалени цени, базов софтуер за ИТ сигурност и други софтуерни инструменти. Вземете Windows OS и MS Office на най-добрите цени. Насладете се на безпроблемното пазаруване с дигиталната доставка на Godeal24, която изпраща софтуера директно на вашия имейл в рамките на секунди след покупката. Плюс това, с оценка TrustPilot 98% Отличен и 24/7 експертна техническа поддръжка, можете да сте уверени в качеството на продукта, който купувате.

Godeal24 предлага 24/7 професионална техническа поддръжка и доживотно следпродажбено обслужване и уверява, че можете да използвате продукта без проблеми!

Свържете се с Godeal24: service@godeal24.com

спонсорирана публикация