Honor Pad 8 – голям таблет за развлечение, учене и работа

Honor Pad 8 е тънък и лек, същевременно с голям 12-инчов екран

Таблетите остават актуален продукт за развлечение, учене и работа. Те имат по-големи екрани от смартфоните и същевременно са по-компактни от лаптопите. Хардуерът им е достатъчно мощен, за да се справят с широк набор от приложения. Доказателство за това е моделът на Honor, който представяме тук.

Наличен на пазара отскоро, големият 12-инчов таблет Honor Pad 8 впечатлява с характеристиките и достъпната си цена – в момента този модел се предлага изгодно на промоционална цена от €210,44 (до изчерпване на наличностите) в глобалния онлайн магазин Cafago с безплатна доставка от европейски склад. Ако търсите многофункционален таблет, Honor Pad 8 определено заслужава специално внимание.

На гърба на Honor Pad 8 е разположена основната камера с резолюция 5MP

На първо място ще изтъкнем комфортния 12-инчов FullView дисплей с резолюция 2K 1200х2000 пиксела. Тясната 7,2 мм рамка и екранното съотношение от 87% ще ви дадат усещане за визуална наслада, когато гледате видео,и общувате онлайн с приятели и колеги или участване в обучителни онлайн курсове.

Honor Pad 8 е изпипан като дизайн – има монолитно метално тяло с анодизирана технология за пясъкоструене, осигурявайки деликатен допир. Естествено-заоблените ъгли пасват плътно в ръката. Таблетът е лек за размерите си, тежи само 520 грама, а дебелината му е само 6,9 мм, което го прави удобен за използване.

Дебелината на Honor Pad 8 e едва 6,9 мм, а вградените говорители са 8 на брой

Това е мощно изчислително устройство. Процесорът е 8-ядрен Snapdragon 680 на Qualcomm, допълнен от 4GB или 6GB оперативна памет и 128GB постоянна флаш памет. Налични са две камери – основна с резолюция 5MP, разположена на гърба, и предна 5MP за видеоразговори. За комуникации са предвидени безжични модули Bleutooth 5.1 и двубандов Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac.

По отношение на автономността, Honor Pad 8 се отличава с голяма батерия 7250 mAh и бързо зареждане 22,5W. В типичните сценарии на използване таблетът може да осигури 14 часа слушане на аудиокниги/офлайн видео или 10 часа онлайн обучение. Батерията го поддържа до 59 дни в режим на готовност. Пълното зареждане отнема около 2 часа.

Honor Pad 8 има метално тяло и тежи само 530 грама

Аудио изживяването е подсигурено от 8 високоговорителя – 4 високи + 4 басови за стерео съраунд звук. Системата интелигентно превключва звуковите режими за по-добро слушане, докато алгоритъмът за подобряване на гласа осигурява ясен звук при онлайн обучения и видеоконференции.

Honor Pad 8 е проектиран за многоекранно сътрудничество, тоест взаимодейства с вашия мобилен телефон на ниво екран. Това означава, че можете безпроблемно да плъзгате и пускате снимки и видеоклипове между двете устройства, което улеснява съвместната работа върху едно и също съдържание.

Honor Pad 8 е идеален за видеоконференции и онлайн обучения

В допълнение, таблетът поддържа до 4 едновременно отворени прозореца на приложения. Чрез лентата за навигация можете лесно да превключвате между различни режими – разделен екран, цял екран и плаващи прозорци. Едно приложение може да отвори два прозореца, които работят независимо. Изцяло нов е работният плот на Honor Pad 8, базиран на глафичния интерфейс Magic UI 6.1, който надгражда операционната система Android S.

Не на последно място, Honor Pad 8 е ергонимично устройство, създадено с грижа за очите и здравето на потребителя. Таблетът е сертифициран за двойна защита на очите по TUV Rheinland – за слаба синя светлина и без трептене. В комплекта на устройството влизат захранващ адаптер, кабел USB Type C, чантичка и документация.

Honor Pad 8 е отлична придобивка за дигиталното ежедневие

Можете да купите големия таблет тук: Honor Pad 8 Global Version – на промоция за €210,44 (до изчерпване на наличностите) и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментари по темата: „Honor Pad 8 – голям таблет за развлечение, учене и работа”

добавете коментар...

  1. Жоро

    Дали е хубава машинката? Някой да даде мнение.

  2. Anonymous

    Не виждате ли, че вече е изчерпан този продукт, промоцията е свършила

  3. Тихомир Тодоров

    Отсвирвам сайта ви и го блокирам. Лъжете!

  4. Anonymous

    Беше 210 преди 2-3 дена, промоцията изтече

  5. Anonymous

    Тъкмо това щях да питам и аз!
    Отново заблуждаваща реклама…..

  6. Яна

    Цената е 539 евро, не 210! Защо заблуждавате хората?

Коментар