Philips 49B2U6900CH – професионален монитор с 48,8-инчов екран

Philips 49B2U6900CH осигурява широка видимост, за която иначе са необходими два отделни монитора (снимка: Philips monitors)

Новият професионален монитор Philips 49B2U6900CH разширява границите на възможното за бизнес потребителите. Моделът предлага множество функции, които улесняват сътрудничеството и подпомагат екипната работа в модерната дигитална работна среда.

Philips 49B2U6900CH може да се похвали с голям 48,8-инчов екран и 5120×1440 DQHD резолюция за широка видимост, за която иначе са необходими два отделни монитора. Моделът е създаден за професионална работна среда, с набор от полезни функции.

Регулируемата уеб камера с автоматично кадриране, шумопотискащият микрофон и Busylight индикаторът правят работата с колеги по целия свят по-лесна, приятна и ефективна. Тези три функции също така позволяват и модификация. Например, уеб камерата на Philips 49B2U6900CH може да нагласи изгледа на екрана, така че да включи всички членове на екипа в кадър по време на конферентни разговори. Още повече, уеб камерата може да се регулира напред и назад с 30 градуса, за да може професионалисти от всякакъв ръст удобно да се поберат в зрителното поле.

Philips 49B2U6900CH има голям 48,8-инчов екран и резолюция DQHD 5120×1440
(снимка: Philips monitors)

В допълнение към тези мощни професионални функции, Busylight индикаторът на Philips 49B2U6900CH подпомага комуникацията с професионалисти, работещи в същия офис. Разположен в горната част на уеб камерата, Busylight индикаторът е проектиран да показва работния статус. Например, когато сте в разговор, Busylight индикаторът автоматично ще светне в червено.

Потребителите могат да натиснат и Busylight бутона, разположен в долния ляв ъгъл на рамката на монитора, когато са заети, за да светне в червено. Важно е да се отбележи, че професионалистите също могат да синхронизират работните си статуси в Microsoft Teams с Busylight функцията на Philips 49B2U6900CH.

Освен че е добре оборудван за работна среда, Philips 49B2U6900CH е адаптиран и за многозадачност. Една от новите функции на този монитор, Smart KVM, повишава ефективността. Превключването между устройства е просто с натискането на „Ctrl” клавиша три пъти, което улеснява използването на интегрирания KVM превключвател на този монитор. Плюс това, единственият USB-C кабел на монитора позволява на потребителите лесно да зареждат външни устройства.

Регулируемата на височина стойка поддържа комфорта при гледане
(снимка: Philips monitors)

Philips 49B2U6900CH предлага и още повече удобство с кукичката за слушалки, разположена на рамката на монитора. В края на работния ден или когато е време за почивка, професионалистите могат да издърпат кукичката и да окачат слушалките си.

Мониторът има допълнителни функции в арсенала си, включително извита рамка и DisplayHDR 400 сертификат за висококачествено визуално изживяване. Оборудван е и с допълнителни функции като Low Blue Mode с Flicker-Free и регулируема на височина стойка за цялостен комфорт при гледане.

Philips 49B2U6900CH ще бъде наличен в търговската мрежа у нас от февруари на препоръчителна цена на дребно от 2448 лв. с ДДС.

Коментар