Samsung вгради 500V кондензатор в 86-инчов Android екран

Този Android дисплей се отличава с интересна особеност – 500-волтов кондензатор
(снимка: Samsung)

Въпреки че използва операционната система Tizen в своите телевизори, Samsung предлага и екрани с Android. Вярно, това не са телевизори, а интерактивни дисплеи от линията WAD. И точно в тях беше открита интересна особеност.

Корейският производител внедри система за защита от пренапрежение в екран от линията WAD – тя включва 500-волтов кондензатор, който незабавно абсорбира по-голямото напрежение, съобщи TechRadar. В допълнение, в системата за защита на електрически вериги се използва стъклен предпазител.

Но това не е всичко: за да се предотврати повреда на платката и електрическите компоненти при работа в условия на висока влажност, дънната платка е обработена със специално влагоустойчиво лепило. Това позволява екраните да се използват в региони с обилни валежи.

Интерактивните дисплеи WAD имат Wi-Fi свързаност и USB-C порт, който позволява зареждане на свързани устройства (като лаптоп) с до 65 W. Екраните разполагат също с HDMI изход и стерео високоговорители.

Цената на Samsung WAD дисплеите под управление на Abdroid не е обявена, но в допълнение към 86-инчовия модел, линията включва модели с 65- и 75-инчов диагонал на екрана.

Коментари по темата: „Samsung вгради 500V кондензатор в 86-инчов Android екран”

добавете коментар...

  1. Фофу

    Стан 08/02/2024 08:20 Ама ти пък си голем ганявец, дето все е голям експерт.

  2. Стан

    Големи глупости пишете.
    Поне бели познания за това което пишете да имахте

Коментар