Геймърите ни ще отстояват европейска титла

Отборът на iNNERFiRE WoW замина за Германия, за да участва в евро финалите на турнира Intel Extreme Masters. Българските геймъри ще защитават европейската си титла от предходното издание на надпреварата.

WoW екипът се класираха за финала, след като в решаваща среща победи H2k Gaming с 3:0, а унгарците от RNG PARTY не можаха да вземат участие на финалите. Ден по-късно и отборът на бившия "огнен" Pheno отказа участие, заради визови проблеми, и така H2k също стана финалист.

За разлика от третия сезон обаче, когато iNNERFiRE изненадаха всички и завоюваха титлата, сега конкуренцията е по-ожесточена и победа ще се постига изключително трудно.

"Малко пресилено ще е да кажем, че успехът от миналия сезон може да бъде повторен, но и в никакъв случай не отиваме в Германия като обречени. Вярваме, че момчетата ще представят достойно България", споделиха от спортен клуб iNNERFiRE.

В нашата група са още отборите на Plan-B, X6tence и SK Gaming Sansibar. Победи над тези съперници ще изведат iNNERFiRE WoW на световните финали.

Коментар