Regards Viewer – удобен преглед на снимки

Приложението Regards Viewer улеснява намирането и прегледа на изображения в колекциите, съхранявани на компютъра (екранна снимка: Regards Viewer)

Ако съхранявате голям брой снимки на вашия компютър, поддържането им в организиран вид е предизвикателство. Можете лесно да прегледате отделно изображение, но когато всичките ви снимки са запазени в една папка, е необходима по-сложна програма за навигиране в множество албуми.

Приложението Regards Viewer прави много по-лесно намирането на конкретни изображения, тъй като включва прост файлов експлорър и настройващи се филтри. Освен това програмата показва EXIF данни и предлага основен набор от инструменти за редактиране.

Ако вашите изображения са записани в широк набор от формати, Regards Viewer ще ви бъде от полза, тъй като може да отваря JPG, GIF, PNG, TGA, BMP, TIFF, JPEG2000, SVG и други файлове. Освен това приложението може да обработва MPEG4, AVI, Quicktime и AVCHD видео файлове.

Можете да извършвате някои прости операции за редактиране, като прилагане на филтри за изображения и обръщане или завъртане на снимки, а модифицираните файлове могат да бъдат експортирани в BMP, JPG, GIF, PNG, TGA, PDF и няколко други формата.

Regards Viewer предоставя данни за местоположение и информация за формата на всеки файл чрез извличане на метаданни. Възможно е да персонализирате критериите за преглеждане, за да сте сигурни, че приложението показва само изображенията или видеоклиповете, които ви интересуват. Освен това можете да настроите слайдшоута и да зададете колко дълго да се показва всяко изображение.

Всеки от допълнителните модули на приложението може да бъде преоразмерен или деактивиран, което означава, че можете да създавате свое собствено персонализирано оформление на програмата.

В заключение, Regards Viewer е подходящо приложение за потребители, които търсят алтернатива на вградения в Windows инструмент за преглед на изображения. Той предлага доста повече функции, като по този начин улеснява много навигирането в колекцията от снимки.

Даунлоуд: Regards Viewer

Коментар