Спестете до 62% с доживотния лиценз за Microsoft Office 2021 и Windows 11, цени от €11 в Keysfan

Много хора, които използват Microsoft Office, всъщност не се нуждаят от пълния абонамент за най-новата версия – те просто трябва да могат да отварят и извършват основни действия с файлове на Word, Excel и PowerPoint. Ако това е вашият случай, пропуснете месечния абонамент за Microsoft 365 и вземете доживотен лиценз за Microsoft Office Professional 2021 само за €27,75 – това е 90% отстъпка от първоначалната цена от €299 – от Специалната разпродажба на Keysfan. Тази оферта може да ви спести много пари и е идеална за училище, университета, когато работите от вкъщи или управлявате бизнес. С еднократна покупка ще се радвате на доживотен достъп до пълния пакет от Office приложения. Независимо дали създавате документи или презентации, обработвате числа или управлявате имейлите си, Office 2021 може да ви помогне да успеете.

62% отстъпка за доживотен Microsoft Office (купон: BKS62)

Вземете доживотен лиценз за Windows 11 Pro, за да получите разширени функции за сигурност и по-добра производителност с голяма отстъпка за ограничен период от време със специалната оферта на Keysfan. В момента можете да закупите доживотен лиценз за Windows 11 Professional за €13,63 (вместо за €199). Windows 11 Pro включва всички най-нови актуализации, които Microsoft предлага, включително интегриран AI като Windows Copilot. Copilot е AI асистент, който замени Cortana и може да помогне при изпълнението на ежедневни задачи като обобщаване на документи, стартиране на плейлист и промяна на настройките. Възползвайте се от тази оферта, докато все още е с голяма отстъпка.

50% отстъпка за оригинален Windows (купон: BKS50)

Още версии: 62% отстъпка за Office и пакети (купон: BKS62)

50% отстъпка за други версии на Windows (купон: BKS50)

Практични софтуерни инструменти

Keysfan работи на пазара от няколко години. Keysfan винаги поддържа концепцията за клиента на първо място и предлага най-добрите продукти и услуги. За да подобри потребителското изживяване, процесът на пазаруване на Keysfan е опростен и лесен. След плащане кодът за активиране на софтуера и подробните инструкции за инсталиране ще бъдат изпратени до вашата пощенска кутия в рамките на няколко минути. Ако имат въпроси в процеса на инсталиране и използване на софтуера, потребителите могат да се свържат по всяко време с професионалния екип за обслужване на клиенти на Keysfan, който е онлайн 24/7 (имейл за контакт: Support@Keysfan.com). Ако искате да научите повече за Keysfan, можете да влезете в уебсайта на компанията чрез горната връзка.

спонсорирана публикация