Acronis Cyber Protect 16 – киберзащита, бекъп и възстановяване

Acronis Cyber Protect 16 предлага нова, централизирана платформа, която опростява управлението само с един панел (eкранна снимка: Acronis)

Нова версия 16 на Acronis Cyber Protect осигурява защита срещу киберзаплахи и възможности за бекъп и възстановяване след кибератаки или загуба на данни. Продуктът е особено подходящ за организации с множество локации.

В отговор на нуждата от интегрирано решение за киберсигурност и защита на данните за организации с множество локации, Acronis Cyber Protect 16 предлага нова, централизирана платформа, която опростява управлението само с един панел. Решението интегрира бекъп, възстановяване след бедствия, киберсигурност и отдалечено управление на крайни устройства през една единствена платформа.

Acronis Cyber Protect 16 – основни характеристики:

  • Защита от киберзаплахи: Използвайки изкуствен интелект и машинно самообучение, софтуерът проактивно защитава данни, приложения и системи от актуални кибератаки, включително рансъмуер и други форми на зловреден софтуер.
  • Бързо възстановяване: Намалява зависимостта от централизирана ИТ поддръжка и дава възможност на потребителите да инициират възстановяване само с един клик.
  • Намалени разходи: Осигурява цялостна поддръжка на операционни системи от различни поколения, което от своя страна позволява консолидиране на доставчиците, като същевременно гарантира комплексна защита.
  • Опростено управление: Централизираното управление включва локална автономност и безпроблемна интеграция, за да осигури цялостен изглед на операциите за бекъп и възстановяване, заедно с поддръжка на операционни системи от различни поколения.
  • Суверенитет на данните: С използване на обширната мрежа от глобални центрове за данни на Acronis, потребителите да овладеят регионалните закони за суверенитета на данните и да си осигурят съответствие с нормативните изисквания.

Acronis Cyber Protect 16 възстановява бързо всеки компютър без нужда от намеса на ИТ специалисти. Това помага на компаниите, особено в областта на индустриалните контролни системи, да намаляват периодите на прекъсвания, които водят до допълнителни разходи.

Регистрация за 30-дневно безплатно ползване: Acronis Cyber Protect 16

Коментар