Xerox изпрати 2009 г. с награда за потребителски ориентирана IT компания

Корпорация Xerox отбелязва една изпълнена с отличия година, завършила с награда за изключителни постижения в областта на потребителската удовлетвореност, присъдена от Buyers Laboratory Inc. (BLI). През декември независимата тестова лаборатория награди Xerox за отдадеността й в технологичните нововъведения и за фокуса, който компанията поставя върху предлагането на най-добрите технологии на всички клиенти.

В крайна сметка, Xerox спечели повече от 350 награди в цял свят през 2009 г., като признание за новаторските технологии, надеждните продукти  и предлаганите водещи услуги.

През 2009 г. топ анализатори в индустрията, изследователски фирми и технологични издания отличиха Xerox за ангажимента към продължителното развитие на новаторски продукти. Много от тези продукти и услуги са разработени с употребата на методологията Lean Six Sigma, концентрирана върху подобряване на ефективността и оптимизиране на разходите, свързани с разработването на нови технологии.

Последни нововъведения

– Phaser® 7500 и уникалната му функция “Color by Words” спечели наградата „Технологично нововъведение на годината” от Everything Channel, като най-добър продукт за печат и дигитализиране на изображения. “Color by Words” е интерактивна цветна функция, която използва често срещани думи от ежедневието, които спомагат за описването на желания изходен продукт при печат на фотографски изображения.

– Xerox’s FreeFlow® Automation Tool получи награда за новаторски дигитален продукт от Digital Imaging Marketing Association (DIMA).

– Новият мултифункционален принтер с твърдо мастило ColorQubeTM 9200 бе удостоен от BLI с награда за изключителни глобални постижения, като признание за новаторството на този продукт.

– iGen4TM 220 Perfecting Press на Xerox спечели наградата „Задължителен продукт” в категория „Бъдещето на печата” по време на изложението Print 09, най-голямото събитие за графична комуникация за миналата година.

Изключително представяне

– PCMag.com награди Phaser 7500/DN с наградата за най-добър принтер за 2009 г. Xerox е единственият производител, който влиза с два принтера в класацията „Най-добри продукти за 2009 г.” на PCMag.com – Phaser 7500 и Phaser 6280.

– Великобританското издание DM Awards, отличи Xerox DocuShare® като най-добър продукт за управление на документи в сегмента малък и среден бизнес.

– Phaser® 6130 спечели награда за най-добър продукт на Macworld в Испания.

– XMPie® PersonalEffect 4.6 на Xerox бе награден за най-добър софтуерен продукт на изложението On Demand 2009 г., в категория „Директен маркетинг”.

– Латиноамериканското издание на PC World присъди на DocuShare® 6.5 награда за най-добро интегрирано решение за обработка на документи за 2009 г.

– WorkCentre® 7435 спечели награда за изключителни постижения по отношение на енергийна ефективност от BLI.

Силен партньор

– Xerox бе позиционирана в квадранта на лидерите в класацията „Магични Квадранти за управление на печатни услуги в световен мащаб”.

– Xerox бе обявена за компания № 1 в аутсорсването на управление на документи и с трета позиция в топ 50 на най-добрите компании за аутсорсинг в световен мащаб, според Black Book of Outsourcing.

– Списанието Business Solutions обяви Xerox за най-добър вендор на  хардуер за управление на корпоративни масиви информация (ECM).

– Цветните принтери на Xerox за работни групи бяха обявени за най-добри в своя сегмент за 2009 г. от Everything Channel.

– Наградата „Точно в десятката” на Channel Insider бе присъдена на PagePack® 3.0 на Xerox като най-добро средство за управление на услуги за 2009 г.

Компанията също така бе отличена за постижения в сферите на разнообразието, етиката, създаване на изключително добри условия за работа,  екологични програми и лидерство. Xerox ще представи всички свои наградени решения и продукти на няколко индустриални събития през 2010 г., сред които MacWorld в Сан Франциско, FOSE във Вашингтон, AIIM/On Demand във Филаделфия, IPEX в Бирмингам и Graph Expo в Чикаго.

Коментар