Електрически миксер за строителни смеси 2600W, 6 скорости

Електрическият миксер за строителни смеси има мощност 2600W и работи на 6 скорости

Всеки майстор в строителството и ремонтните дейности се нуждае от удобен и функционален миксер – за цимент и други материали, включително химикали. Добрата новина е, че този практичен инструмент е достъпен като цена, може да се купи за по-малко от 80 лв., както ще стане ясно в тази статия.

Преносим и многофункционален, с 6 скорости, за смесване на най-различни строителни материали – това е електрическият миксер за строителни смеси 2600W, предлаган само за €39,49 в глобалния онлайн магазин Cafago с безплатна доставка от европейски склад. Машината е предназначена за смесване на строителни и химически материали, дори на тежки материали и особено трудни за смесване като хоросан с висока плътност.

Скоростта на работа на машината се регулира в зависимост от лепкавостта на материалите

За да отговори на конкретните нужди на всеки строителен работник, бъркалката се предлага в комплект с различни инструменти за смесване и може да работи на 6 различни скорости. Двойната ергономична дръжка от двете страни осигурява удобен захват. Миксерът се сглобява и разглобява много лесно – с просто завъртане и отвъртане на смесителния прът към основната машина.

Строителният миксер е направен от премиум материал (метал и пластмаса), устойчив на удари и ръжда, а простите и добре изработени аксесоари го правят лесен за сглобяване, използване и подмяна на инструментите. С мощен двигател, този миксер предлага по-ефективен и стабилен процес на разбъркване, подходящ е за смесване на цимент, хоросан, боя и други материали.

Мощният двигател осигурява стабилен процес на разбъркване на смесите

Порестият дизайн разсейва топлината по-бързо, а високоефективна система за вентилация и защита от прегряване гарантира безопасността при използване и значително удължава живота на машината.

Строителният миксер поддържа 6 предавки с регулируема скорост. На практика това означава, че скоростта на работа на машината може да се регулира в зависимост от лепкавостта на материалите. Предвиден е превключвател за заключване на операциите, така че не е необходимо да натискате спусъка, докато смесвате, за да намалите работната сила и умората на пръстите.

Миксерът се предлага в комплект с две въглеродни четки, два гаечни ключа и други аксесоари

Снабден с удебелена стоманена пръчка за разбъркване и двойна лопатка във формата на винт, миксерът смесва материалите равномерно и ефективно, с което пести време и предотвратява пръскането на хоросан навсякъде. Предлага се в комплект с две въглеродни четки, които могат да се сменят и поддържат лесно, два гаечни ключа и други аксесоари.

Можете да купите машината тук: Електрически миксер за строителни смеси 2600W – на цена от €39,49 с безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар