EPYC процесори подобряват системите за наблюдение

Процесорите EPYC повишават производителността и сигурността на системите за наблюдение на Synetics (снимка: AMD)

Един от водещите доставчици на системи за наблюдение интегрира процесори AMD EPYC в своята платформа от следващо поколение. Това ще осигури на Synetics предимства като повишена производителност и сигурност.

С голям брой ядра и висока производителност, процесорите EPYC ще осигурят по-бързо време за реакция и безпроблемна работа на системите за наблюдение на Synetics, подчертаха от AMD.

Освен това процесорите EPYC имат много добро съотношение цена-производителност, което ще позволи на Synectics да поддържа конкурентни цени.

В допълнение, EPYC предлага вградени функции за сигурност, които помагат за минимизиране на областта за атака на киберпрестъпниците. Това е от решаващо значение за Synectics, тъй като техните системи защитават критично важни активи на клиентите.

Освен с AMD, Synectics си сътрудничи с Lenovo и Avnet Integrated, за да поддържа клиенти по целия свят. Екипът за OEM решения на Lenovo персонализира сървърите и предлага оптимизиран пакет за поддръжка. AMD, Synectics и Lenovo имат общ ангажимент за дълъг живот на системите.

Коментар