СуперХостинг.БГ удвоява параметрите на хостинг плановете

Българската компания за хостинг услуги СуперХостинг.БГ обяви, че увеличава двойно параметрите на своите хостинг планове. Предложението влиза в сила от 18 януари 2010 г. Досегашните цени остават същите, а всички настоящи клиенти на компанията, ще получат автоматично новите параметри.

Интернет се променя с бързи темпове и днес повечето портали, онлайн медии или корпоративни сайтове добавят видео възможности и нови социални функции за своите потребители. Като лидер на пазара, ние винаги се стремим да сме в крак с новите тенденции, но същевременно във време на ограничени бюджети и стремеж към оптимизиране на разходите, нашата цел е това да не води до увеличаване на разходите за хостинг. Добрата новина е, че инвестициите, които СуперХостинг.БГ прави непрекъснато в нови технологии, ни позволяват да отговорим на тази необходимост на нашите клиенти, предлагайки им по-добри параметри при същите ценови нива“ – заяви Методи Дреновски, управител на СуперХостинг.БГ.

Така клиентите на хостинг план СуперСтарт вече ще имат 6555 MB пространство, 65 GB трафик и един допълнителен домейн (Аdd-on). Досегашните параметри за този план бяха 4555 MB пространство и 35 GB трафик. Клиентите, които са избрали (или ще изберат) хостинг план СуперПро вече ще се възползват от 37 555 MB пространство, 3755 GB трафик и 7 допълнителни домейна, като настоящите цифри са съответно 17 555 MB пространство, 1055 GB трафик и 3 Add-on домейна. Най-голямо е увеличението за план СуперХостинг. Новите параметри при него са 97 555 MB пространство, неограничен трафик и 17 допълнителни домейна, като досегашните бяха 41 555 MB пространство, 1655 GB трафик и 7 Add-on домейна.

Според Дреновски, промяната в параметрите идва в момент, когато много от клиентите на компанията са достигнали капацитета на своите хостинг планове и по този начин СуперХостинг.БГ премахва нуждата от още един допълнителен разход по дейността им.

Коментар