Legion Slim 5 и Lenovo LOQ – на промо цена от А1

Лаптопът Legion Slim 5 e наличен на промоционална цена от 104,98 лева на месец от А1 заедно с монитор, раница и план за домашен интернет (снимка: А1 България)

Ново гейминг преживяване с обновено портфолио от Lenovo предложи A1 България на своите клиенти. Лаптопите Legion Slim 5 и Lenovo LOQ са достъпни на изплащане за срок от 36 месеца и с план за домашен интернет на цени съответно 104,98 лева на месец и 77,50 лева на месец.

В пакета на промоционалното предложение са включени още гейминг монитор на Lenovo и раница. Двата модела са налични на портала A1.bg. Мониторът, който идва в комплект с Legion Slim 5, е Lenovo Legion R27fc-30 Gaming Monitor, а заедно с Lenovo LOQ се предлага Lenovo G24e-20 Gaming Monitor.

Новите флагмани на Lenovo се отличават с иновативен дизайн и подобрени функции, както и с много по-добро изживяване за геймърите. Lenovo Legion Slim 5 идва с 16-инчов екран и е оборудван с 16GB RAM памет и 1TB SSD. Честотата на опресняване на екрана на модела е 165 Hz.

С операционна система Windows 11, аудио от Realtek, високоговорители Nahimic Gaming Audio и клавиатура с бяла подсветка, геймърите ще достигнат до следващо ниво в играта. Legion Slim 5 е достъпен и на цена в брой без абонамент за 3599,99 лева за членовете на А1 клуб или за 3119 лв. в брой с план за домашен интернет от А1.

Lenovo LOQ е по-компактен – 15,6 инча, като дисплеят с яркост 350 нита покритие против отблясъци и честота на опресняване 144 Hz. И този модел идва с Windows 11, процесор Intel Core i5-12450H, 16GB RAM памет и 512GB SSD. Тук отново звукът е безкомпромисен – двата високоговорителя са оптимизирани с Nahimic Gaming Audio.

LOQ се предлага сега на изплащане за 77,50 лв. на месец за 36 месеца и в брой за 2299,99 лв. с абонамент за домашен интернет. Членовете на А1 клуб могат да го закупят и в брой без абонамент за фиксиран интернет за 2649,98 лева от A1.

Lenovo Legion Slim 5 идва с 16-инчов екран, 16GB RAM памет и 1TB SSD
(снимка: А1 България)

Какво отличава Lenovo Legion Slim 5 и Lenovo LOQ от всички останали? Lenovo Legion Slim 5 оправдава името си, като събира мощни геймърски компоненти във впечатляващо тънка опаковка. Задвижван от последно поколение Intel процесори или AMD Ryzen, съчетани с графики NVIDIA GeForce RTX, този лаптоп осигурява изключително плавен геймплей. Включването на дисплеи с висока скорост на опресняване допълнително подобрява гейминг изживяването, като осигурява ясни визуализации с минимално размазване при движение.

Една от отличителните характеристики на Legion Slim 5 е, че е изключително удобен за пренасяне. Въпреки че е оборудван с внушителен хардуер, лаптопът е забележително тънък и лек, което го прави идеален за геймъри в движение. Освен това издръжливата батерия осигурява възможност за непрекъсваема игра, независимо дали сте у дома или в движение. Моделът се отличава и с усъвършенствана технология за охлаждане, която ефективно разсейва топлината, за да предотврати прегряване по време на интензивни сесии.

Lenovo LOQ е по-компактен – 15,6 инча, има 16GB RAM памет и 512GB SSD
(снимка: А1 България)

В сърцето на Lenovo LOQ се крие мощна комбинация от високопроизводителни процесори от серията Intel Core i5 и видео карта NVIDIA GeForce RTX, което позволява на геймърите да се справят с лекота с най-взискателните игри на пазара. Това, което отличава Lenovo LOQ, е вграденият му дисплей, който е с висока честота на опресняване и ултра ниска латентност за безупречен геймплей.

Освен за игри Lenovo LOQ може да се използва и за много други технологични развлечения в дома, благодарение на вградените високоговорители и възможностите за смарт телевизор. Потребителите могат лесно да превключват между игри и мултимедийно съдържание, което го прави идеално допълнение към всяка развлекателна конфигурация.

Коментар