SYANSPAN – подводна камера за риболов

Професионалната система SYANSPAN издига риболова на следващо ниво

Наскоро представихме компактна риболовна лодка за стръв. Сега ще разкажем за още едно практично пособие за риболовците – подводна камера с професионални характеристики.

Комплектът SYANSPAN Underwater Camera Fishing Finder се побира в куфарче и е достъпен като цена за всеки любител на риболова – струва само €89,99 в глобалния онлайн магазин Cafago, с безплатна доставка от европейски склад.

7-инчовият цветен дисплей показва детайлна картина, заснета под водата

Професионалната риболовна система включва 7-инчов цветен монитор и подводна камера с 1200TVL обектив, наред с кабел, батерия, поплавък и други аксесоари. Това е страхотен комплект за морски и леден риболов, който ще ви достави удоволствие от гледката под водата.

7-инчовият LCD цветен монитор SYANSPAN ви позволява да наблюдавате рибите и подводните терени в детайли. Обективът на камерата с висока разделителна способност 1200TVL има 12 инфрачервени LED лампи (с нощно виждане) и заснема ясни, реалистични изображения на разстояние до 5 метра.

Подводната камера с резолюция 1200TVL разполага с 12 ярки инфрачервени LED лампички

Комплектът включва и литиева батерия 12V 4500mAh 18650, която работи до 8 часа след пълно зареждане. А 15-метровият кабел, с който се доставя системата, ще ви позволи да спуснете камерата дълбоко във водата. Кабелът е водоустойчив и супер здрав, може да издържи товар до 70 кг.

SYANSPAN се помества в здрав алуминиев куфар, удобен за носене, където и да отидете. Като цяло, ще имате един страхотен комплект за риболов в морето, под леда, с лодка и в други сценарии. Системата може да работи при температури от -20 до +60 ℃ да се съхранява при -30~80 ℃

Системата на SYANSPAN е подходяща и за любителите на ледения риболов

Комплектът с алуминиев корпус тежи около 2 кг и е доста компактен – с размери 24,5х14х22 см. В него ще намерите монитор, камера, кабел, батерия, зарядно устройство с адаптер, поплавък, комплект пръстени.

Можете да купите системата тук: SYANSPAN Underwater Camera Fishing Finder – само за €89,99 и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар