AtomStack A5 (реновиран) – лазерен гравир на достъпна цена

AtomStack A5 e достъпен като цена лазерен гравир за различни материали

Ако търсите изгодно лазерен гравир, едно предложение за реновиран (втора употреба) модел може да задоволи нуждите ви на „направи си сам” ентусиаст, а също и ако предлагате професионални услуги в тази област. Ще получите функционално устройство с добри параметри на по-ниска в пъти цена.

Глобалният онлайн магазин Cafago предлага в момента реновиран лазерен гравир AtomStack A5 5W само за €105,99 с безплатна доставка от европейски склад. Моделът е лесен за монтаж и използване, като може да го приведете в готовност само в рамките на 20 минути след отваряне на кутията.

Конструкцията на AtomStack A5 позволява бърз монтаж – в рамките на 20 минути

Това лазерно устройство има голяма работна площ от 410×400 мм, като така отговаря на различни нужди. С него може да гравирате дърво, картон, пластмаса, кожа, метал и други материали, както и да режете картон, текстил, акрил, тънки пластмасови плочи. Прецизните мащабни линии по оста X и Y позволяват бързо измерване на дължините.

AtomStack A5 е машина с мощност 20W, докато изходната оптична мощност е 4,5-5W. Високоефективният лазер с дължина на вълната 455±5 нм работи с фиксиран фокус, който е по-стабилен от варио лазера, и гравира с точност 0,01 мм. Площта на фокусното петно на лазера е с 50% по-малка от тази на другите обикновени лазери.

Високоефективният 5W лазер с фиксиран фокус гравира с точност 0,01 мм

Устройството се отличава със здрав структурен дизайн. Изцяло металната конструкцията прави машината по-издръжлива и подобрява точността на гравирането. Както споменахме, този дизайн опростява монтажа на лазерния гравир – той може да се сглоби за 10-20 минути, като всичко необходимо е включено в комплекта.

AtomStack A5 е проектиран и с повишена грижа за очите. Лазерното защитно покритие филтрира 97% от ултравиолетовата светлина, така че операторът на машината и хората около него не е необходимо да носят очила, докато наблюдавата гравирането. Това спестява разходите за очила и неудобството от носенето им.

AtomStack A5 е съвместим с популярни софтуери за гравиране и операционни системи

Разглежданата лазерна машина е съвместима с различни софтуери за гравиране като LaserGRBL и LightBurn за операционни системи Windows и Mac. Устройството поддържа широко разпространените файлови формати за гравиране като NC, BMP, JPG, PNG, DXF и др. Пренасянето на данните става през стандартен USB интерфейс.

AtomStack A5 е компактно устройство с тегло около 4 кг, което се захранва от стандартно напрежение 100-240V AC 50/60Hz. Необходимите за работа кабели и адаптери са включени в комплекта. С допълнителен ролков ротационен комплект можете да гравирате и цилиндрични предмети.

AtomStack A5 може да гравира и цилиндрични предмети с опционалния ролков комплект

Можете да купите лазерния гравир тук: AtomStack Refurbished A5 5W Laser Engraver – само за €105,99 с безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар