Риболовна лодка за стръв – с дистанционно и круиз контрол

Тази компактна риболовна лодка има контейнер за около 2 кг стръв

Любителите на риболова могат да се възползват от новите технологии, за да подобрят резултатите си. Една автономна лодка за стръв се очертава като задължителен инструмент в арсенала на модерните риболовци.

Компактна и маневрена, риболовната лодка за стръв се предлага изгодно само за €62,99 в глобалния онлайн магазин Cafago, с безплатна доставка от европейски склад. Тя се задвижва от двойна моторна система, оборудвана е с витло с три лопатки за бърз круиз и работи безшумно, за да не безпокои рибата.

Риболовната лодка за стръв се управлява с безжично дистанционно с обхват до 500 метра

Контейнерът за стръв разполага с голям капацитет – може да поеме около 2 кг, а пускането на стръвта става удобно с един бутон на дистанционното. Самата лодка с размери 514х264х295 мм е изработена от висококачествен ABS материал, устойчив на износване и удар. Напълно затворената кабина намалява съпротивлението на водата и прави лодката по-стабилна.

Тази риболовна лодка за стръв е издръжлива, с нощна светлина. Оборудвана е с двойна батерия с голям капацитет от 12 000 mAh (с възможност за увеличение до 18 000 mAh). Предвидени са LED предна светлина с висока яркост и мигачи за нощен риболов.

Риболовнатя лодка за стръв е оборудвана с двойна батерия с капацитет 12 000 mAh

С едно щракване може да включите системата за круиз контрол, за да поддържате движението на лодката с постоянна скорост по права линия, което ще ви спести време и усилия и ще освободи ръцете ви за основното занимание – риболова. Лодката може да се движи с максимална скорост 250 м/мин.

Предвидена е също функция за автоматична корекция на маршрута на риболовната лодка за стръв. Вградена система за автоматичен баланс може да помогне за коригиране на отклонението и да гарантира, че лодката продължава да се движи направо дори при наличие на вятър, вълни и товар.

Риболовната лодка за стръв разполага с LED светлини и мигачи за използване нощем

Можете да управлявате лодката с включеното в комплекта безжично дистанционно, захранвано от две стандартни AA батерии (трябва да си ги купите отделно). Дистанционното работи на честота 2,4G и има обхват от 500 метра, като поддържа функции за управление на движението, изпразване на контейнера със стръвта и проверка на състоянието на батерията. В комплекта ще намерите още захранващ USB кабел, витло и документация.

Можете да купите лодката тук: Риболовна лодка за стръв – на цена от €62,99 и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар