GPS риболовна лодка за стръв – с обхват до 500 м

Риболовната лодка за стръв е компактна и функционална, с голям контейнер

Ако сте запалени по риболова, вероятно ще ви заинтересува едно модерно решение, което ще ви помогне да постигнете по-добри резултати. Става въпрос за риболовна лодка за стръв с безжично управление, обхват до 500 метра и други предимства, които ще изброим в тази публикация.

Можете да пуснете стръв далеч в езерото с практичната GPS риболовна лодка за стръв, която се предлага изгодно в момента – за €96,99 в глобалния онлайн магазин Cafago, с доставка от европейски склад (това ще ви струва още €7,84). Ще получите ценен помощник за хобито си, с безжично управление, голям обхват, функция за връщане и други полезни характеристики.

Лодката за стръв се управлява дистанционно от разстояние до 500 метра

Безжичното управление и GPS функцията правят възможно пускането на стръв далеч в езерото, реката и водоема. А големият контейнер за стръв може да побере около 2 кг храна за примамване на дивечовите риби. Лодката е лесна за управление дори от начинаещи.

GPS навигацията помага за задаване на 16 произволни точки за позициониране. Риболовната лодка за стръв може да се движи напред и назад въз основа на зададената точка. Когато сигналът изчезне или батерията се изтощи, лодката автоматично ще се върне в началната точка след 15 секунди, така че няма да я загубите.

Лодката няма да се загуби във водоема, тъй като има функция за автоматично връщане

LCD дисплеят на дистанционното управление показва множество полезни за работата на лодката данни, включително мощност на батерията, разстояние, компас, позиция и светлина. Безжичното управление и круиз превключвателят с фиксирана скорост правят възможно пускането на стръв надалеч – дистанционният обхват е 400-500 метра.

Двойните мотори и двойните витла правят риболовната лодка за стръв лесна за използване и управление. Рационално конструираното тяло от ABS и метал намалява съпротивлението на водата и осигурява 5 нива устойчивост на вълни. 1 предна бяла светлина и 2 задни сини светлини улесняват нощния риболов.

Светлините отпред и отзад на лодката за стръв улесняват нощния риболов

Лодката се захранва от батерия с капацитет по избор – 5200mAh, 10000 mAh или 12000 mAh, която е включена в комплекта и се зарежда за 10-15 часа. С едно зареждане лодката може да ви служи от 2 до 4 часа.  Дистанционното управление, което също е част от комплекта, се захранва от четири стандартни AA батерии (включени).

Риболовната лодка за стръв се предлага и в различни цветове по избор – черен, червен или камуфлажен. Има компактни размери 485х264х160 мм и малко тегло – около 1,9 кг, което я прави лесно преносима. В комплекта е предвидена чанта за удобно съхранение и пренасяне. Ще получите също антена, зарядно устройство, две резервни витла и ръководство за потребителя.

В комплекта на риболовната лодка влизат чанта, дистанционно и резервни витла

Можете да купите лодката изгодно тук: GPS риболовна лодка за стръв – само за €96,99 и доставка от европейски склад (за още €7,84) в рамките на няколко работни дни.

Коментар