Риболовна лодка-примамка с дистанционно управление

Компактна, лека и пъргава – риболовната лодка за стръв е ценен помощник в хобито

Риболовците днес имат на разположение богат арсенал от принадлежности, които правят хобито им по-забавно и ефективно. Един такъв „инструмент” е лодката-примамка с хранилка и дистанционно управление, която представяме тук.

Безжичното управление прави възможно пускането на стръв далеч в езерото или реката. С такава цел е създадена риболовната лодка-примамка, която се отличава с голям контейнер за стръв и безжично управление. Ако обичате риболова, тази лодка ще ви допадне, включително с цената си – струва само €51,99 в глобалния онлайн магазин Cafago и се доставя от европейски склад (за €7,44).

Безжичното дистанционно управление на лодката има обхват до 500 метра

Ето накратко основните характеристики на риболовната примамка. На първо място изтъкваме големия контейнер, който побира около 2 кг стръв за примамване на рибите. Второ и не по-малко важно е наличието на безжично дистанционно управление и круиз превключвател с фиксирана скорост, които правят възможно пускането на стръв надалеч – обхватът достига 400-500 м.

Двойните мотори и двойните витла на риболовната лодка за стръв улесняват управлението ѝ. Една предна бяла светлина и две задни сини светлини са специално предназначени за нощен риболов. А корпусът от ABS намалява съпротивлението при плуване и същевременно поддържа 5 нива на устойчивост на вълни.

Контейнерът на лодката примамка побира до 3 кг стръв за рибите

Лодката се захранва от акумулаторна батерия 7,4V/5200mAh, която е включена в комплекта. Батерията е сменяема и може да се зарежда удобно извън лодката за около 10 часа. Дистанционното управление се захранва от две AAA батерии, които също са включени в комплекта.

Риболовната лодка-примамка е компактна и лека. Има размери 485х264х160 мм и тежи около 1,9 кг, когато не е заредена със стръв. В комплекта влизат всички необходими части и приспособления, вкл. батерия, дистанционно, зарядно, антена и резервни витла, както и необходимата документация.

Комплектът, с който се доставя риболовната лодка за стръв

Няколко думи за дистанционното управление. То е доста практично – с него можете да управляване движението на лодката, вкл. напред, назад, наляво и надясно, да пускате светлините и, разбира се, да отваряте контейнера за стръв. Предвиден е и бутон за режима круиз с фиксирана скорост.

Можете да купите този продукт тук: Риболовна лодка-примамка – за €51,99 в глобалния онлайн магазин Cafago, с доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни срещу куриерска такса от €7,44.

Коментар