Лодка-примамка за риболов – с голяма хранилка и безжично управление

Компактна и лека, тази лодка-примамка прави риболова по-ефективен

Модерните риболовци днес се осланят в голяма степен на технологиите. На пазара се предлагат разнообразни приспособления, които правят риболова по-ефективен. Представяме една достъпна като цена примамка с интересни възможности.

Само за €51,99 се предлага лодка-примамка за риболов в глобалния онлайн магазин Cafago, с доставка от европейски склад в Германия, която не е съвсем безплатна и ще ви струва още €7,52. Това модерно приспособление се отличава с голям контейнер за стръв и безжично дистанционно управление.

Лодката има голям контейнер, който побира около 2 кг стръв за рибите

Безжичното управление на лодката и круиз превключвателят с фиксирана скорост правят възможно пускането на стръв далеч в езерото или реката – до 400-500 метра, според спецификациите на производителя. Големият контейнер (хранилката) може да побере около 2 кг стръв, за да примамва рибите.

Тази примамка за риболов е удобна за използване от любителите на риболова и безпроблемна за начинаещите. Двойните мотори и двойните витла правят лодката лесна за управление, с нея може да се справи дори и дете.

Лодката може да се управлява дистанционно на разстояние до 500 метра във водата

Лодката се захранва от литиева батерия с капацитет 5200mAh/12000mAh, която е включена в комплекта. Тя е подвижна и може да се зарежда отделно от лодката. Зареждането до пълния капацитет отнема около 10 часа.

Тялото на тази лодка-примамка за риболов за лодка е направено от водоустойчив ABS материал, който намалява съпротивлението при плъзгане по водата и има пет нива на устойчивост на вълни. Лодката е компактна и лека – има размери 485х264х160 мм и тежи около 1,9 кг.

Лодката е направена от водоустойчив ABS материал и издържа 5 нива на вълни

В допълнение, лодката е пригодена за нощен риболов. Тя разполага с 1 предна бяла светлина и 2 задни светлини. С дистанционното можете да контролирате както движението на лодката, така и нощните светлини, а също да управлявате подаването на стръвта от контейнера.

В комплекта са включени самата лодка-примамка за риболов, презареждаема батерия, дистанционно управление с две ААА батерии, захранващ адаптер, безжична антена, резервни витла и документация.

Комплектът, с който се доставя лодката-примамка за риболов

Можете да купите лодката-примамка тук: Fishing Bait Boat – за €51,99 и бърза доставка от европейски склад (срещу €7,52) в рамките на 2-3 работни дни.

Коментар