Лодка за риболовна стръв Flytec – лека и практична

Тази лодка-примамка със стръв ще подобри значително ефективността на риболова

За любителите на риболова има много изкушения. Едно от тях е лодката за стръв, която се управлява дистанционно и може значително да подобри риболова. При това на много достъпна цена.

Представяме Flytec 2011-5 Fish Bait Boat – практична и функционална RC лодка-примамка за стръв, която се предлага от онлайн магазина Cafago на цена от €88,34 в момента (търговецът е обявил 48% отстъпка за този продукт).

Лодката-примамка има два отделни контейнера за стръв с капацитет 1,5 кг

Корпусът на лодката е направен от висококачествен ABS материал в черен цвят, стабилен и твърд, който може да издържи на силния вятър и вълни, като същевременно е изящно изработен.

Двата двигателя на Flytec 2011-5 Fish Bait Boat осигуряват стабилно придвижване с максимална скорост 5,4 км/ч. Лодката-примамка може да се движи напред/назад и да завива наляво/надясно.

Антената приема безжичен сигнал от разстояние до 500 метра

Налични са два резервоара за стръв с капацитет 1,5 кг. Интересното е, че всеки от тях може да се контролира отделно. Дистанционното, включено в комплекта, позволява управление на лодката на разстояние до 500 м в честотния диапазон 2,4GHz.

Литиево-полимерната батерия на Flytec 2011-5 Fish Bait Boat има голям капацитет 7.4V 5200mAh и се намира в средата на лодката. Осигурява до 24 часа работа и се презарежда за около 12 ч.

Комплектът, с който се доставя риболовната лодка за стръв

Лодката е компактна, с размери 500х270х200 мм, и лека – тежи под 2 кг. В комплекта влизат още дистанционно управление, зарядно устройство, батерия и документация. Продуктът не е подходящ за деца под 14 години.

Можете да купите лодката-примамка тук: Flytec 2011-5 Fish Bait Boat – за €88,34 и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар