Лодка-примамка за риби – с GPS функция и 3 контейнера

Лодката-примамка за риби е компакта, пъргава и лесно управляема

Независимо дали сте опитен риболовец или сега навлизане в това приключение, една автоматична лодка-примамка със стръв на борда и дистанционно управление с голям обхват ще направи вашето хоби по-забавно и ефективно. Цената е приемлива за всеки запален по риболова.

Лодката-примамка за риби с безжично управление и GPS функция прави възможно пускането на стръв далеч в езерото, реката или водоема – D18B GPS Fishing Bait Boat се предлага сега изгодно в глобалния онлайн магазин Tomtop на цена от €107,98 и доставка от европейски склад (която ще ви струва още €7,9).

Дистанционното позволява управление на лодката в обхват до 400-500 метра

Лодката има 3 контейнера, които побират общо около 2 кг стръв за примамване на рибите. А с пулта за безжично управление, включен в комплекта, можете да управлявате лодката в обхват до 400-500 метра навътре в езерото.

GPS функцията позволява задаване на 4 произволни точки за позициониране на D18B GPS Fishing Bait Boat – тя може да се движи напред и назад въз основа на заданията от потребителя. Когато възникне загуба на безжичен сигнал или батерията се изтощи, лодката автоматично ще се върне в началото след 15 секунди.

Тази лодка-примамка е отлично оборудвана и за нощен риболов

Като стана въпрос за батерията, тя има солиден капацитет от 9600 mAh за продължително използване. На LCD дисплея на дистанционното ще виждате оставащия заряд, както и множество други важни данни като разстояние, компас, позиция и светлини. Презареждането на батерията отнема около 10 часа.

D18B GPS Fishing Bait Boat е оборудвана с круиз превключвател за плуване с фиксирана скорост. С двойни мотори и витла лодката се придвижва безпроблемно във водата, като освен това конструкцията и материалите, от които е направена – ABS и метал, я поддържат устойчива на вълни.

Лодката-примамка за риби разполага с три контейнера за общо 2 кг стръв

За целите на нощния риболов лодката-примамка е снабдена с предна бяла светлина и 2 задни сини светлини. V-образният дизайн на куката е по-ефективен за носене на куките и стръвта едновременно. Лодката е оборудвана и с антена за безжичното управление. Самата лодка има компактни размери 500х270х230 мм и малко тегло – тежи около 1,9 кг.

В комплекта на D18B GPS Fishing Bait Boat влизат лодката със сменяема и презареждаема батерия 9600 mAh, дистанционно управление с 4 батерии AA, антена за безжично управление, зарядно устройство, две резервни витла и ръководство за потребителя.

Комплектът, с който се доставя лодката-примамка за риболов

Можете да купите лодката-примамка за риби тук: D18B GPS Fishing Bait Boat – само за €107,98 и доставка от европейски склад (за €7,9) в рамките на няколко работни дни.

Коментар