Самосветеща риболовна лодка за стръв – с GPS и дистанционно

Тази риболовна лодка за стръв е компактна, пъргава и издръжлива във водата

Наскоро представихме лодка-примамка за риболовците, която разнася стръв до 400-500 метра навътре в езерото или водоема. Сега ще ви разкажем за един още по-добър, самосветещ модел на такава лодка.

Атрактивната самосветеща риболовна GPS лодка за стръв се предлага сега на цена от €109,99 в глобалния онлайн магазин Cafago с доставка от европейски склад (срещу €8,12). Този помощник на риболовците разполага с издръжлива батерия 12000 mAh, двоен мотор и три контейнера за общо 2 кг стръв, може да се управлява дистанционно на разстояние до 500 метра.

Риболовците ще бъдат улеснени максимално с лодката за стръв

Оборудвана с мощна двойна система от мотори и високоефективно витло с три лопатки, лодката се движи бързо и плавно по водата, устойчива е на вълнения и същевременно е безшумна, за да не плаши рибата. С едно щракване се включва системата за круиз контрол, която поддържа движението на лодката с постоянна скорост по права линия и освобождава ръцете на риболовците.

Самосветещата риболовна лодка за стръв поддържа круиз с фиксирана точка, благодарение на система за позициониране с двоен сателит Beidou/GPS. Можете да зададете 40 точки за позициониране, като се започне от началната точка, и лодката ще стигне автоматично до дестинацията. Лодката развива максимална скорост 10 км/ч.

През деня лодката събира светлина, а нощем излъчва светлина самостоятелно

В допълнение, предвидена е и автоматична корекция на маршрута. Вградена система за автоматичен баланс може да помогне за автоматично коригиране на отклонението и да гарантира, че лодката продължава да се движи направо под вятър/вълни и товар.

Освен това самосветещата риболовна лодка за стръв има функция за автоматично връщане. Когато лодката е с изтощена батерия, загуби сигнал или надхвърли дистанцията от 500 метра, тя ще се върне автоматично на брега. Няма опасност да я загубите във водата.

Лодката има три контейнера, които побират общо 2 кг стръв

Нещо повече, тази лодка поддържа самосветене нощем – след като през деня е събрала и съхранила необходимата енергия, на тъмно излъчва флуоресценция. Предната LED светлина с висока яркост и мигачите, които подобряват обхвата на видимост при нощно шофиране, лесно идентифицират посоката на навигация и осигуряват проследимост.

Риболовната лодката за стръв се отличава и с висока издръжливост. Тя е оборудвана с акумулаторна батерия с голям капацитет 12000 mAh и същевременно консумира малко енергия. Може да работи до 4 часа с едно зареждане. Поддържа аларма с ниска мощност, за да напомня на потребителите да я извикат към брега навреме.

Комплектът, с който се доставя риболовната одка за стръв

Не на последно място, лодката е изработена от висококачествен ABS материал, устойчив на износване и удари. Напълно затворената кабина с рационализиран фюзелаж я прави по-стабилна във водата. Има компактни размери 490х264х281 мм, а в комплекта влизат дистанционно, батерия, USB кабел, прът за дистанционното, винт, две витла и документация.

Можете да купите лодката тук: Самосветеща риболовна GPS лодка за стръв – за €109,99 в глобалния онлайн магазин Cafago и доставка от европейски склад (срещу €8,12) в рамките на няколко работни дни.

Коментар