SpeechPulse – преобразува адио файлове в текст

SpeechPulse има опростен интерфейс за основното си предназначение – преобразуване на аудио в текст (екранна снимка: SpeechPulse)

За да взаимодействате с компютъра си по-ефективно за лични или професионални задачи, можете да се възползвате от приложенията за конвертиране на текст в говор и обратно – на аудио файлове в текст в реално време.

Софтуерът SpeechPulse е проектиран специално за преобразуване на аудио в текст. Приложението включва опции за конвертиране както офлайн – на записани аудио файлове, така и за преобразуване на аудио на живо, което увеличава неговата гъвкавост за крайните потребители.

Когато използвате програмата за конвертирате на офлайн аудио, можете лесно да добавите файлове за преобразуване и да изберете предпочитана изходяща директория. За по-висока ефективност приложението поддържа групова обработка, което означава, че можете да преобразувате няколко аудио файла едновременно.

Една от основните характеристики на SpeechPulse е преобразуването на аудио в текст „на живо”. Що се отнася до наличните опции за персонализиране, можете да изберете входни устройства, както и предпочитан езиков модел, който ще ви помогне да постигнете желаната схема за преобразуване.

(екранна снимка: SpeechPulse)

Характеристиките на това приложение за преобразуване на говор в текст го правят надежден избор за потребители, които търсят прост инструмент за лесно конвертиране на аудио съдържание в текстов формат, както и на реч на живо.

Програмата поддържа преобразуване на адио в текст за най-популярните езици в света – английски, френски, испански, италиански, руски, германски, японски и китайски.

Даунлоуд: SpeechPulse

Коментар