A1 предлага изгодно iPhone с безплатна карта за мобилен интернет 

iPhone 15 с последните иновации на Apple е достъпен на изплащане без оскъпяване
(снимка: А1 България)

Нова кампания на А1 България дава възможност за покупка изгодно на iPhone модели. През целия месец април всеки клиент, който активира или преподпише вече съществуващ тарифен план към телекома, ще може да закупи iPhone на лизинг без оскъпяване.

Освен нулевата лихва, абонатите ще получат и карта с 25 000 МВ мобилен интернет с нулева такса за 24 месеца. За още по-голямо удобство смартфоните се предлагат и без активационна такса за картата.

Офертите в кампанията „Нулева лихва за телефони” са подходящи както за частни потребители, така и за представители на малки и микро-бизнеси (SOHO) и важат за всички модели iPhone, които са налични в магазините на А1 и електронния магазин на A1.bg.

iPhone 12 в класически черен цвят е устройство за хора, които ценят непреходната елегантност. Снабден с чип A14 Bionic, смартфонът по нищо не отстъпва на по-новите модели, когато говорим за производителност. Разполага с двойна 12 MP система от камери и бърза 5G свързаност.

iPhone 14 в цвят Midnight излъчва увереност и стил. Задвижван от чипа A15 Bionic, този смартфон предлага висока производителност, съчетана с ярък 6,1-инчов Super Retina XDR OLED HDR10 дисплей. Двойната 12 MP система от камери прави изключително детайлни снимки, за които е осигурено достатъчно място за съхранение в паметта на смартфона.

iPhone 15 включва последните иновации на Apple. С мощния чип Apple A16 Bionic, изцяло OLED дисплей, това устройство е безупречен избор.

Моделът iPhone 15 Pro ще ви отличи от тълпата с елегантния си син цвят. Задвижван от усъвършенствания чип Apple A17 Pro, смартфонът предлага изключителна производителност и ефективност. Неговият all-screen Super Retina XDR OLED дисплей осигурява най-доброто зрително изживяване, а тройната му камера улавя и най-дребния детайл.

И накрая, iPhone 15 Pro Max се отличава с изчистен дизайн в бял цвят и несравнима производителност. Оборудван с 6,7-инчов all-screen Super Retina XDR OLED дисплей, мощен чип Apple A17 Pro и впечатляваща тройна камера, този смартфон предоставя цялостно потребителско изживяване от следващо ниво.

Коментар