Isystems Group навлиза на пазара в Кипър

„Откриването на офис на Isystems Group в Кипър е важен етап в глобалната стратегия за разрастване на компанията”, заяви Боян Мартинов, част от борда на директорите
(снимка: Isystems Group)

Eдна от водещите компании в България в областта на внедряването на софтуерни решения за бизнеса излиза на нов пазар. Isystems Group отваря офис в Кипър, след като вече разполага с офиси в България, Албания, Турция, Румъния и Белгия. Компанията засилва също присъствието си в Гърция и Малта.

„Откриването на офис на Isystems Group в Кипър е важен етап в глобалната стратегия за разрастване на компанията, който ни позиционира като катализатор за технологични иновации и високи бизнес постижения в региона”, заяви Боян Мартинов, част от борда на директорите.

Isystems Group ще пренесе опита си от работата със стотици международни компании в полза на кипърския пазар, допълни той и подчерта, че разширяването на бизнеса се случва в трудни времена за ИТ сектора.

„С богатото си историческо наследство, природа, култура и динамична бизнес среда, Кипър предоставя идеална възможност за развитието на бизнеса ни. Осъзнаваме огромния потенциал, който страната притежава, както в икономически, така и в културен план”, каза Маринос Ангелидис, изпълнителен директор на Isystems за Кипър.

В панелна дискусия, модерирана от Ангелидис, се включиха бизнес лидери от KPMG, Microsoft, CTC, VLM, Кипърската Търговска камара и др., които обмениха опит и мнения относно дигиталната трансформация, технологичните постижения, бизнес стратегиите и динамиката на кипърския пазар.

Isystems Group работи на пазара от 20 години, като специализира в проектиране, внедряване и поддръжка на бизнес софтуерни приложения за компании от различни индустрии, базирани на Microsoft Dynamics 365.

Коментар