Неочаквана изненада от MSI за Intel лаптопи и конзоли

Феновете на игрите ще получат мечтан подарък при покупка на нов лаптоп или конзола MSI до края на месец май (снимка: MSI)

Няколко серии дигитални устройства за работа и забавление ще зарадват с необикновен подарък българските си купувачи, потапяйки ги в приключенски преживявания от ерата на морските пирати от Далечния Изток. Всички тези устройства-носители на изненада идват от MSI и използват 12, 13 и 14-то поколение процесори Intel Core или Intel Core Ultra.

До края на месеца българските потребители, които изберат да се обзаведат с работен или гейминг-лаптоп или игрова конзола от MSI, ще се сдобият с екстра: безплатен код за хитовото заглавие на Ubisoft „Skull and Bones”, което дебютира през февруари след години на чакане и неколкократни отлагания. С този код феновете ще могат да се потопят в приключенската и наситена с екшън атмосфера на морските битки със страховити пирати от края на 17-ти век, разиграли се в моретата на Далечния Изток.  Щастливите собственици ще получат още и ексклузивна бройка от Mythical Beast Set – специален набор, с който да „гарнират” присъствието си в играта.

Подаръците ще се раздават до края на май. Те са предвидени за тези, които се оборудват с работен или гейминг-лаптоп от тайванския производител MSI или пък с неговата нова игрова конзола Claw – все устройства, в чието сърце стоят процесори Intel от 12, 13 и 14-то поколение. В рамките на пролетната кампания на MSI и самите цени на устройствата са драстично намалени – започват от 949 лв., което дава възможност не просто да преоборудваме своите кътчета за забавление и работа с нов мобилен компютър, но и да си подарим някоя отдавна желана джаджа – например нови слушалки или геймърска мишка.

Специалният подарък от MSI и Ubisoft – безплатен код за хита „Skull and Bones”

Господарите на играта

Потапянето в ерата на морските пирати с код-подарък за „Skull and Bones” е подарък за всички нови собственици на гейминг-лаптоп на MSI от моделите Cyborg 15, Sword 17 HX, Raider GE78 HX и фамилията Thin GF63.

Лаптопите MSI Thin се базират на мощни Intel Core процесори и безкомпромисна графика

Cyborg и фамилията Thin са съвременни гейминг-станции, базирани на Intel i5-12450H или i7-12650H, както и на безкомпромисната графика на NVIDIA: GeForce RTX 4060, GeForce RTX 4050 или GeForce RTX 3050. Оперативната памет е 8 или 16 GB, което гарантира бързината наред с твърдотелни дискове вместо класически HDD. 15,6-инчовите FHD дисплеи (1920×1080) с работна честота 144 Hz са матови, за да предпазват очите от отблясъци. Изобилие от USB портове и комуникационни интерфейси осигурява спокойното боравене във всякаква обстановка и с всевъзможни периферни устройства.

Cyborg 15 се отличава със своя футуристичен дизайн в стил „киберпънк”

Когато става дума за външност обаче, фаворит си остава Cyborg 15, който драстично се отличава със своя футуристичен дизайн в стил „киберпънк C15″, с остри геометрични линии и неонова клавиатура, рефериращ към атмосферата на научната фантастика и киберпънка.

MSI Sword е класен лаптоп, на който ще можете да разчитате години напред

Гейминг-майсторът MSI Sword 17 HX отива крачка отвъд това: завидно сериозна машина с впечатляваща производителност и графика, на която ще се възхитят не само страстните любители на игрите, но и професионалистите, работещи с „тежки” графични приложения. Наред с големия, 17-инчов екран (WQXGA резолюция, тоест 2560×1600) всичко тук говори за класна техника, на която ще може да се разчита за години напред: 12-ядрен Intel Core i7-14700HX (2,10 – 5,50 GHz) и NVIDIA GeForce RTX 4070, “конска” доза оперативна памет – 32 или 64 GB и, разбира се, гигантски SSD диск с капацитет 1 терабайт. Видеовръзките с високо качество са подсигурени от стойностни камера и микрофон, а LED подсветката, също като при Cyborg, акцентира върху игровите бутони чрез прозрачните им капачки.

MSI Raider е истински гейминг звяр – никоя игра не може да го “удави”

Фаворит е гейминг-звярът Raider GE78 HX, който няма да трепне от нито едно игрово заглавие и нито един тежък профи-софтуер. Неговите параметри ще останат завидни за години напред. В сърцето му стои 24-ядрен Intel Core i9-14900HX (1,60 – 5,80 GHz с 36 MB кеш) и графика NVIDIA GeForce RTX 4090 с 16 GB GDDR6 видеопамет и най-новата технология DLSS 3.5. Тук паметите са с капацитети, които трудно някой ще успее да „задави”: 64 GB DDR5 5600 MHz и твърдотелен носител с капацитет 2 TB тип M.2 NVMe. 17-инчовият WQXGA дисплей има безкомпромисна честота на опресняване от 240 Hz. Поддръжката на мрежи тип 10/100/1000/2500 Mbps означава, че гейминг-звярът е „готов за бъдещето”.

Добре дошла, Claw!

Подарък-преживяване очаква и тези, които до края на май се сдобият с най-новата мобилна игрова конзола Claw A1M в две различни модификации. В основата ѝ също стоят процесори на Intel: Core Ultra 7 155H, както и графика от Intel: Arc 8-Cores iGPU. Компактният 7-инчов дисплей е с FHD резолюция (1920×1080). С бърз твърдотелен носител (512 GB или 1 TB) и 16 GB LPDDR5 6400 MHz памет тази симпатична игрова конзола е побрала максимална мощ в компактно тяло, тежащо под 700 грама.

Конзолата MSI Claw е побрала максимална мощ в компактно тяло

За да осигури възможно най-дълго забавление, Claw разчита на 6-клетъчна литиево-йонна батерия с капацитет 53 ватчаса.

Хапка за работохолици

Все пак и „сериозните” хора понякога играят игри, а не само страстните геймъри – нали така? И макар че компютрите за бизнес-приложения рядко има нужда да са „зверове” от гледна точка на хардуер, все пак подаръчен код за играта на Ubisoft има и за тези, които обзаведат своя работен кът с машина от MSI, за да могат да релаксират в края на деня или в почивките с приятно пътешествие във времето на легендарните пиратски сражения.

Лаптопите MSI Modern посрещат нуждите на модерната работна среда

Изненадата идва със серията работни лаптопи Modern. 15-инчовите модели отговарят на всички очаквания за съвременната работа – 15,6-инчов FHD (1920×1080) дисплей, доволно количество оперативна памет – 16 GB RAM, бърз твърдотелен диск и множество USB портове и други интерфейси, с които машините се интегрират лесно в работна среда. Различията между модификациите са свързани най-вече с капацитета на процесора, който може да е 10-ядрен Intel Core i5-1235U (0,9-4,4GHz), 14-ядрен Intel Core i7-13700H (1,80 – 5,00 GHz с 24 MB кеш) или 8-ядрен Intel Core i5-13420H (2,10 – 4,60 GHz, 12 MB кеш).

Не пропускайте да се възползвате от пролетната кампания на MSI, която ви дава шанс да се сдобиете изгодно с компютър за игри и работа, като същевременно получите безплатен код за хитова игра. Цените на лаптопите са изключително атрактивни – започват от само 949 лв.!

Коментар