AOC Q27B3CF2 – монитор за дома и офиса с USB-C свързаност

27-инчовият IPS панел предлага ясна и ярка картина с плътност на пикселите 109 ppi
(снимка: AOC)

Ново попълнение към серията B3 монитори, насочени към крайния потребител в дома и офиса, обяви специалистът в дисплеите AOC. Моделът  Q27B3CF2 идва с 27-инчов дисплей с резолюция QHD (2560×1440), честота на опресняване 100 Hz, USB-C свързаност (включително 65 W захранване) и Adaptive-Sync технология.

AOC Q27B3CF2 се откроява с ултра-тесните си рамки, което го прави привлекателна опция за работни организации, изискващи множество монитори, без да се жертва естетиката на пространството. Неговият 27-инчов IPS панел предлага ясен и ярък дисплей с плътност на пикселите от 109 ppi. Широките ъгли на видимост от 178°/178° гарантират, че изображението на екрана е живо и изпъкващо, дори и при гледане от индиректни ъгли.

100 Hz честота на опресняване, Adaptive-Sync и бързи времена за реакция до 4 милисекунди GtG (с по-високи овърдрайв настройки на пикселите) и 1 милисекунда време за реакция на движеща се картина (MPRT) осигуряват желаната производителност при скролиране в интернет и социалните медии, гледане на динамично съдържание и гейминг сесии.

Множеството портове, вкл. USB-C, осигуряват безпроблемна свързаност с други устройства (снимка: AOC)

Свързването с мобилен или настолен компютър е безпроблемно с Q27B3CF2, благодарение на неговия USB-C 3.2 Gen 1×1 порт, предлагащ 65 W USB захранване и поддръжка за DisplayPort Alt режим. Това означава еднокабелно захранване на лаптопи, както и добавяне на екрани, като по този начин работното пространство се рационализира.

HDMI 2.0 входът допълнително позволява свързване с различни източници от по-стари или по-нови поколения. Два допълнителни USB-A 3.2 Gen 1×1 порта и един USB upstream порт са предназначени за свързване на периферни устройства директно към монитора, за да се подобри функционалността и да се намали бъркотията на бюрото.

AOC Q27B3CF2 е проектиран с мисъл за комфорта и здравето на потребителя. Функции като LowBlue режима и Flicker-Free технологията намаляват умората на очите за тези, които прекарват дълги часове пред екрана. Мониторът предлага различни ергономични настройки, включително 110-мм регулиране на височината, като насърчава здравословна работна поза. Съвместимостта с опциите за VESA монтаж допълнително разширява неговата гъвкавост при инсталиране.

Eргономични настройки, вкл. 110-мм регулиране на височината, насърчават здравословна работна поза (снимка: AOC)

С фокус върху нуждите на дистанционните или масовите служители в офиса, Q27B3CF2 комбинира висока производителност и ориентирани към потребителя функции, което го прави универсален избор за различни дейности – от работа в офиса до непринудено забавление.

AOC Q27B3CF2 ще бъде наличен на българския пазар от средата на юни с препоръчителна цена на дребно от 488 лв. с ДДС, уточниха партньорите на производителя.

Коментар