LG Electronics обяви роудшоу в три града на България

Хладилникът LG MoodUp, който е една от атракциите в роудшоуто, се свързва с телефон и изпълнява любими песни, докато вратата променя цветовете си в ритъма на музиката
(снимка: LG Electronics)

Специална каравана на LG Electronics ще посети Пловдив, Стара Загора и Бургас в периода между 27 май и 2 юни, за да представи нови продукти и технологии, които улесняват ежедневните дейности и живота на хората.

Във всеки от трите града караваната на LG ще бъде позиционирана на централни места – в Пловдив на 27-ми и 28-ми май, в Стара Загора на 29-ти и 30-ти май и в Бургас на 1-ви и 2-ри юни, съобщиха от компанията. На място хората ще могат да видят и изпробват иновативни устройства и технологии на LG.

По време на кампанията “Животът е хубав с LG – навсякъде и по всяко време” посетителите на караваната ще могат да се възползват и от безплатен ремонт на своите телевизори, монитори и домакински уреди на LG, които са закупени след 1 януари 2019 г., дори ако гаранцията им вече е изтекла.

Една от основните атракции ще бъде хладилникът LG MoodUp, който се свързва с телефон и изпълнява любими песни, докато вратата променя цветовете си в ритъма на музиката. Друга атракция е WashTower – пералня и сушилня, която има специализирани режими за различни видове дрехи и материи.

За новия G4 OLED компанията казва, че е най-добрият телевизор, създаван някога
(снимка: LG Electronicd)

За геймърите са предвидени монитори LG UltraGear с бързо време за реакция от само 0,03 мс, поради което се използват от професионални играчи. Посетителите на караваната ще видят за първи път новия телевизор G4 OLED, който се смята за един от най-добрите, създавани някога.

“Кампанията има за цел да покаже как изглежда един модерен и иновативен начин на живот. Представяйки най-новите продукти на LG, ние можем ефективно да демонстрираме как интелигентните технологии ни помагат да пестим време и енергия при изпълнение на ежедневните домакински или бизнес задължения”, каза Петко Кънев, мениджър “Бизнес решения” в компанията.

Екип от експерти на LG ще представя новите продукти и техните функции чрез интерактивни екрани, с персонализирани препоръки към посетителите, базирани на индивидуални нужди и предпочитания.

Коментар