“Две в едно” MIG MMA инверторен заварчик – компактен и лек

Електрическата 2в1 MIG MMA заваръчна машина е компактна и лека

Ако търсите компактна и многофункционална заваръчна машина, моделът, който представяме тук, заслужава внимание. Машината поддържа както ръчно заваряване с метална дъга (MMA), така и заваряване с метален инертен газ, а цената е много привлекателна.

Този 2в1 MIG MMA инверторен заварчик се предлага само за €79,99 в глобалния онлайн магазин Cafago и безплатна доставка от европейски склад. Подходящ е за заваряване на метали като нисковъглеродна стомана, средно въглеродна стомана и легирана стомана.

Заваръчната машина има цифров дисплей и два режима на работа

Многофункционалната заваръчна машина използва качествени медни линии и технически клас трансформатор. Има цифров дисплей и два режима на работа – можете да регулирате режима на ръчно заваряване и режима на заваряване в газов екран според изискванията.

Разглежданият 2в1 MIG MMA инверторен заварчик се отличава с компактни размери 305х155х205 мм и малко тегло – около 5,36 кг, работи икономично и с висока ефективност. Има вградено устройство за подаване на тел, с копче за регулиране на напрежението и скоростта на подаването.

2в1 машината поддържа ръчно заваряване с метална дъга и заваряване с метален инертен газ

Качественият IGBT модул с по-висока работна честота на инвертора драстично намалява загубата на електрическа енергия в процеса на заваряване. Вграденият вентилатор е с голяма перка и възможност за фино разпръскване на топлината.

Този 2в1 MIG MMA инверторен заварчик не е ограничен от позицията на заваряване и е подходящ за всички видове сложни ъглови заварки. Предвидени са множество защити, вкл. от пренапрежение, висока температура и др.

Комплектът, с който се доставя многофункционалната заваръчна машина

Работи със стандартно напрежение 220 V, а изходният ток се регулира в диапазона 20-120A. Комплектът включва 2в1 машина за заваряване, 450 г заваръчна тел, факел MIG-14AK, 200A държач, 300A скоба, маска, четка, колан и документация.

Можете да купите заваръчната машина изгодно тук: 2в1 MIG MMA инверторен заварчик – за €79,99 в глобалния онлайн магазин Cafago и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар