Смарт телевизори на лизинг с 0% лихва предлага А1 

Телевизори на лизинг с 0% лихва предлага А1 заедно с план за фиксирана услуга
(снимка: А1 България)

Селекция от смарт телевизори на лизинг без оскъпяване през целия юни А1 България. В промоционалната кампания любителите на футбола могат да намерят подходящия модел на Philips, TCL, Kivi и Sony, с който да са готови за Европейското първенство.

Телевизорите, включени в юнската промоция, могат да бъдат взети с план за телевизия от А1 и 0% лихва на лизинг за 24 месеца, уточниха от телекома

KIVI TV

Сред телевизорите, предлагани от А1, са включени два модела на KIVI:

KIVI 32H735QB разполага с DLED 32-инчов екран и 60Hz честота на опресняване. Моделът е със стилен безрамков дизайн и предоставя висококачествен звук, благодарение на технологията Dolby Audio, за потапяне в атмосферата на мача.

Второто предложение от марката – KIVI KIDS TV, е 32-инчов смарт телевизор, специално създаден за деца, който се отличава с креативен дизайн и подобрена защита от счупване и одраскване. Благодарение на своя Full HD екран със защитно покритие от закалено стъкло, моделът гарантира здравина, устойчива на детски игри и импровизирани футболни мачове от най-малките фенове.

А най-хубавото за малчуганите е специалната рамка с възможност за персонализация със строителни блокчета. По този начин те ще могат да украсят новия си телевизор в цвета на любимия отбор. Освен това, моделът е снабден с регулируема светлина, играеща ролята на нощна лампа за детската стая.

Philips телевизори

В кампанията влизат и смарт телевизорите от серията The One на Philips, които се предлагат в три размера – 43 инча, 50 инча и 55 инча. Те предоставят кристална картина в режим Ultra Motion Clarity и 4K Ultra HD резолюция, а Ambilight LED светлините реагират на случващото се на екрана за по-вълнуващо преживяване.

Друга завладяваща характеристика на този модел телевизори е Dolby Vision и Dolby Atmos технологията, която осигурява ясен звук и ярка картина като от киностудио, за да се почувстват  зрителите част от футболната среща.

Друг модел на разположение на клиентите на А1 с 0% лихва на лизинг е 32-инчовият PHS6808 LED SMART TV. Той има резолюция HD READY 1366×768, Pixel HD технология на картината и честота на опресняване 60 Hz.

TCL модели

Телевизорите TCL също са част от промоцията на А1. Предлагат се моделите TCL 43P635, TCL 43T7B и TCL 32S5200.

TCL 43P635 QLED разполага с 43-инчов екран с 4K ULTRA HD резолюция и технология на дисплея 4K QLED. Смарт телевизорът също работи с висококачествена аудио и видео система Dolby, предоставя ярка картина и въздействащи звуци. Моделът работи с операционна система Android OS и предлага редица иновативни функции, сред които интегриран гласов Google асистент.

Sony телевизори

Две предложения на Sony също могат да бъдат закупени през юни от А1 на лизинг без оскъпяване с план за телевизия.

Sony XR идва в два размера – 55 инча и 65 инча, с OLED дисплеи и Android операционна система за удобен достъп до приложения и забавления. Вграденият Wi-Fi модул гарантира свързаност с интернет и любимото онлайн съдържание.

Функцията XR OLED Motion осигурява плавност на движението, а технологията XR TRILUMINOS PRO допринася за фините нюанси на цветовете. С ясната картина на XR моделите на Sony всеки мач е като на живо.

Коментар