Мини камера за дома – с нощно виждане и ултра ниска цена

При засичане на движение в дома веднага ще получите аларма на телефона

Сигурността на дома е приоритетна задача за всеки собственик днес. Добрата новина е, че решенията за тази цел никога не са били по-достъпни. С една обикновена, достъпна като цена камера всеки може да си гарантира базова сигурност.

Мъничка, функционална и евтина – такава е мини камерата за видеонаблюдение, която представяме в тази статия. Тя струва само €9,99 в глобалния онлайн магазин Cafago и се доставя безплатно, без допълнителни транспортни разходи. С нейна помощ можете да изградите семпла система за домашна сигурност.

Камерата е мъничка колкото монета и се монтира лесно с магнитна скоба

Първото впечатление от този продукт са миниатюрните размери. Устройството е колкото монета, стилно и практично, в черен цвят. Същевременно камерата е изработена от качествени материали, лесна е за инсталация и ползване, с много добри технически характеристики.

Мини камерата осигурява 24-часово видеонаблюдение, автоматично заснема движещи се обекти и изпраща предупреждения в реално време към мобилния ви телефон, независимо къде се намирате. За целта е необходимо да свърже джаджата към домашната Wi-Fi мрежа.

Широкият зрителен обхват гарантира видимост на всяко кътче в помещението

Но устройството може да работи и без домашна мрежа, тъй като притежава функционалност на безжична точка за достъп. В този случай тя може да изпраща сигнали към смартфона на разстояние до 10 метра, когато е монтирана вътре в дома, и до 30 метра при инсталация отвън.

Тази семпла мини камера за видеонаблюдение с 3,6 мм обектив поддържа висока разделителна способност 1080P, която заедно с технология за цифрово намаляване на шума осигурява ясно видео с повече детайли. Ъгълът на видимост е широк – 150 градуса, така че почти всяко кътче е в полезрението на този домашен страж.

Мини камерата разполага със слот за TF карти и USB порт за зареждане на батерията

Устройството може да изпълнява защитните си функции както денем, така и нощем. Инфрачервената връзка (IR) с обхват до 20 м се включва автоматично при условия на слаба светлина, което позволява на джаджата да вижда ясно какво се случва в дома нощем и ако засече движение, ще ви предупреди незабавно.

Освен това мини камерата е много лесна за използване. Идва в комплект с магнитна скоба за монтиране на подходящи места. Свързва се безпроблемно с мобилния телефон и е удобна за дистанционно гледане и управление. 

Мини камерата е достъпно решение за защита от крадци денем и нощем

Устройството разполага със слот за SD карта памет до 128GB, на която прави видеозапис. Тази функция се поддържа дори когато батерията на камерата с капацитет 300mAh се зарежда – това става през стандартен USB интерфейс от друго устройство или през адаптер от електрическата мрежа. В комплекта е включен USB кабел.

Можете да купите супер евтината камера тук: Мини камера за видеонаблюдение – само за €9,99 в глобалния онлайн магазин Cafago и безплатна доставка.

Коментар