Compaq Airlife 100: “е няма такова животно!”


В поделението на HP за мобилни системи изглежда са решили, че да направиш смартбук – това е да сложиш компоненти от смартфон във вътрешността на нетбук. Точно това са сторили в лицето на новото си изобретение –
Airlife 100.

Според информация, „изтекла“ в Engadget, моделът Compaq Airlife 100 съчетава платформа Android OS с процесор Snapdragon („непотвърдено, но много вероятно“), 16GB твърдотелен диск (SSD), 3G и WiFi свръзаност и 10,1-инчов сензорен екран. Както би казал шопът, „е те такова животно нема!“
Това е може би най-вълнуващият продукт с марка Compaq, който сме виждали“, коментират техничарите от Engadget. Навярно това е деликатният начин да кажат, че като се има предвид как някога марката Compaq беше символ на класически дизайн, качество и здравина, то новото хай-тек творение е в общи линии най-перверзното от гледна точка на технологиите решение.
HP е подплатила чудатото устройство с яка батерия, способна на 12 часа работа, която в режим standby изкарва до 10 дена. Ако сте от хората, които не обичат да изключват електрониката си, това няма начин да не ви изкуши.
Като начало HP ще пусне устройството на пазара в партньорство с испанския оператор Telefonica. По-нататък се очаква Airlife 100 да се появи в мрежите на доставчиците на мобилни широколентови услуги из Европа и Латинска Америка.

по темата: „Compaq Airlife 100: “е няма такова животно!””

добавете коментар...

  1. light_inf

    ще се появи на пазара на някои пазари,

    ей това ми е много трудно да го разбера…

    😀 шефе – уволнявай 13 годишните пишлемета дето ти пишат статиите! – наемай хора!

  2. Noncho

    Интересна смесица…
    П.П. Не е 10 дена а 10 дни 😉

Коментар