Logitech G309 LIGHTSPEED – ултра бърза мишка за игри

Мишката G309 LIGHTSPEED превръща безжичния гейминг в мейнстрийм
(снимка: Logitech G)

Новата геймърска мишка Logitech G309 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse идва с двойна безжична свързаност, прецизно проследяване и надеждно представяне. Още повече, тя е с новоразработен форм фактор и е финансово достъпна за почти всеки геймър. 

G309 LIGHTSPEED е съвместима с POWERPLAY, което позволява на геймърите да захранват G309 без AA батерия в нея, ако вземат системата за безжично зареждане Logitech G PowerPlay (продава се отделно). Това намалява теглото на мишката с 18 г (теглото на алкалната батерия).

G309 включва енергийно ефективния сензор HERO 25K и предлага над 300 часа непрекъсната игра само с една алкална AA батерия с честота на предаване от 1 милисекунда в LIGHTSPEED режим. Когато превключите на Bluetooth режим, животът на батерията е над 600 часа с една алкална AA батерия.

Въпреки че G309 LIGHTSPEED е компактна и лека – тежи само 86 грама с една алкална AA батерия и 68 грама без нея, когато е сдвоена с POWERPLAY.

G309 LIGHTSPEED е компактна и лека – тежи само 86 грама
(снимка: Logitech G)

Logitech G309 LIGHTSPEED използва LIGHTSPEED – безжична технология на Logitech G за гейминг изживяване, което е по-бързо от повечето жични мишки. Комбинацията от LIGHTSPEED безжична производителност и HERO 25K сензора позволява на G309 да предложи висока производителност, отзивчивост и точност, 400 IPS и резолюция до 25 600 DPI, без ускорение или изглаждане.

В допълнение, безжичната връзка LIGHTSPEED позволява на геймърите да свържат две LIGHTSPEED устройства към един приемник с помощта на функцията за сдвояване на устройства в G HUB. Геймърите могат да изберат да свържат G309 LIGHTSPEED със същия приемник като геймърска Logitech клавиатура, включително наскоро пуснатата в продажба геймърска клавиатура Logitech G515 TKL LIGHTSPEED.

G309 LIGHTSPEED е оборудвана с хибридни оптично-механични LIGHTFORCE суичове за висока скорост, надеждност и прецизно задействане с ясна реакция. LIGHTFORCE използва галванични контактни повърхности в суича, които работят точно като механични суичове, за да поддържат отличително и ясно усещане.

G309 LIGHTSPEED предлага над 300 часа непрекъсната игра само с една алкална AA батерия
(снимка: Logitech G)

Оптичните и механичните тригери са проектирани в унисон за най-добрата гейминг производителност. Хибридните суичове LIGHTFORCE осигуряват оптично задействане с ниска латентност, съчетано с отчетливи, тактилни механични кликвания.

Предлагана в черно и бяло, безжичната геймърска мишка Logitech G309 LIGHTSPEED ще бъде налична в търговската мрежа в България от края на юли на препоръчителна крайна цена на дребно от 179 лв. с ДДС.

Коментар