Новите Galaxy Watch7 и Galaxy Watch Ultra – с бонус от А1

Новите смарт часовници на Samsung предлагат множество функции за следене на здравето и спортните постижения (снимка: Samsung)

Новата серия смарт часовници Galaxy Watch7 и Galaxy Watch Ultra, обявени от Samsung по-рано тази седмица, вече могат бъдат поръчани предварително от А1 България. По време на кампанията, активна до 23 юли, първите 120 закупили смарт часовник от серията ще получат допълнителна каишка. 

Новите модели на Samsung се предлагат от А1 в различни разновидности и размери. Ето техните основни характеристики:

Samsung Galaxy Watch Ultra 

Флагманът Samsung Galaxy Watch Ultra е първият подобен модел в селекцията смарт часовници на компанията. Той притежава 1,47-инчов дисплей с покритие от сапфирен кристал за по-голяма защита от счупване и одраскване, а батерията му е с капацитет от 590 mAh.

Моделът поддържа множество спортни режими, както и следене на здравни показатели като телесна температура, качество на съня и съдържание на кислород в кръвта. Устройството е оборудвано с титаниева рамка клас 4 и водоустойчивост 10ATM за повишена издръжливост.

Освен това Galaxy Watch Ultra остава работоспособен при температури до 55°C и надморска височина до 9000 м. Моделът е устойчив на предизвикателства като плуване в океана или колоездене в екстремни условия.

Samsung Galaxy Watch Ultra може да бъде закупен от А1 на цена от 1019,99 лева в брой или 44,98 лева на месец на лизинг с план Unlimited Ultra. Първите поръчали ще получат устройството с допълнителна каишка в сив цвят. 

Galaxy Watch7

Седмата серия смарт часовници на Samsung се предлага в два размера – Galaxy Watch7 40mm и Galaxy Watch7 44mm. Корпусите им са изработени от алуминий, а дисплеите в размери от 1,31 и 1,47 инча са защитени със стъкло от сапфирен кристал. 

Двата модела разчитат на процесор Exynos W1000 и имат батерия с капацитет от 300 mAh за по-малкия модел и 425 mAh за по-големия. Умните часовници измерват телесна температура, кръвно налягане, сърдечен пулс и много други показатели, разполагат с над 90 спортни режима. 

Samsung Galaxy Watch7 40mm може да бъде поръчан предварително от А1 на цена от 539,99 лева в брой или 23,98 лева на месец на лизинг с план Unlimited Ultra и допълнителна каишка в бледорозов цвят.

Samsung Galaxy Watch7 44mm е достъпен за предварителни поръчки за 589,99 лева в брой или 25,98 лева на лизинг със същия план и допълнителна каишка в морскосин цвят за най-нетърпеливите клиенти. 

До 23 юли включително новите модели смарт часовници Samsung Galaxy Watch Ultra и Watch7 могат да се поръчат с допълнителна каишка онлайн на A1.bg.

Коментар