Нов геймърски монитор Philips Evnia с miniLED подсветка

Philips Evnia 32M2N6800M е монитор за геймъри, които ценят висококачествените цветове
(снимка: Philips)

Нов miniLED геймърски монитор се присъединява към продуктовата гама на Philips Evnia. Моделът 32M2N6800M включва набор от функции за по-добро изживяване в игрите.

Освен 31,5-инчовия IPS панел с максимална резолюция от 3840×2160 пиксела, отличаваща характеристика на този монитор е miniLED подсветката с 1152 зони – един цял нов свят от цветове по време на геймплей.

Наситени, дълбоки цветове

Philips Evnia 32M2N6800M е монитор за геймъри, които ценят висококачествените цветове: miniLED подсветката, комбинирана с 4K резолюция, означава силно представяне по отношение на качеството на цветовете. С този набор от спецификации и DisplayHDR 1000 сертификация, геймърите могат да очакват автентично, реалистично и живо цветово изживяване.

В допълнение, цветовете са видими и от външната страна на монитора. Philips Evnia 32M2N6800M е оборудван и с Ambiglow подсветка за изживяване с RGB амбиентно осветление, което се променя въз основа на аудио и видео съдържанието.

Скоростен геймплей без размазвания 

Philips Evnia 32M2N6800M има какво да предложи и когато става дума за скорост. Честотата на опресняване от 144 Hz, заедно с функцията Stark ShadowBoost, позволява супер бърз геймплей и дава възможност на играчите да постигат целите си, дори и в най-тъмните сцени и ъгълчета на играта.

31,5-инчовият IPS панел поддържа максимална резолюция от 3840×2160 пиксела
(снимка: Philips)

Още повече – функцията Stark ShadowBoost има три адаптивни нива, така че геймърите могат да персонализират и да настроят фино цветовете, които биха искали във всяка гейминг ситуация.

Създаден за игри

Philips Evnia 32M2N6800M е оборудван с функции, които са специално проектирани за изпълнени с екшън игри.

Една от най-привлекателните геймърски функции на модела е Smart Crosshair – интелигентен мерник, който помага на играчите да се прицелват към целта чрез автоматично калибриране на цвета на мерника спрямо фона на играта. Така играта става по-ефективна и производителна.

Функция Dynamic Lighting

С новата функция Dynamic Lighting, инсталирана във Philips Evnia 32M2N6800M, геймърите могат да създадат екосистема от всичките си устройства, оборудвани с RGB подсветка.

Dynamic Lighting позволява на потребителите на Windows 11 едновременно да синхронизират аудио и видео съдържанието на монитора си и други свързани аксесоари, докато играят. Така всяко гейминг изживяване е абсолютно персонализирано и завладяващо.

Допълнителни функции

Philips Evnia 32M2N6800M изобилства с допълнителни функции, подходящи за тези, които прекарват много часове пред екрана.

Smart Ergo Base настройва монитора в най-удобната и ергономична позиция, докато LowBlue режимът и Flicker-free технологията правят изживяването на геймърите по-комфортно, защото намаляват излъчването на синя светлина и трептенето.

Smart Ergo Base настройва монитора в най-удобната и ергономична позиция
(снимка: Philips)

Още повече, Philips Evnia 32M2N6800 е носител на наградите iF Design Award 2023 и Reddot 2023 за модерен дизайн. Накратко, това е един комфортен универсален гейминг монитор с модерна визия и отлична производителност.

Наличност и цена

Philips Evnia 32M2N6800M е наличен в търговската мрежа у нас от месец юли на препоръчителна крайна цена на дребно от 1919 лв. с ДДС.

Коментар