Контракс обяви партньорство с Returnil

Контракс предлага на българския пазар водещия продукт за защита на компютърната среда Returnil Virtual System 2010. Производителят на софтуера, Returnil, обяви в Хелзинки партньорството си с българската компания.

Новият продукт RVS 2010 Home Lux използва комбинация от антивирусна система и система за възстановяване на предишното състояние на работната станция, за да защити компютрите от всички разновидности на вируси и нежелани системни промени.
Returnil предприема изцяло различен подход към сигурността. RVS 2010 гарантира, че компютърът ще остане без вируси, като оригиналните настройки могат да бъдат заключени. Това прави машините защитени от всякакви вируси и неправилно функциониране на системата, поясниха от Контракс.
Контракс са експерти в обслужването на големи държавни и корпоративни структури в България. Това партньорство ще разшири пазарните ни дялове в Централна и Източна Европа”, коментира Фернандо Франсиско, изпълнителен директор на Returnil.
Вече предлагаме на клиентите си софтуерен продукт, който е истинско произведение на изкуството. Софтуерът разрешава важни бизнес казуси като мигновено възстановяване на системата и централна поддръжка на компютрите”, заяви Яко Пилософ, директор развойни дейности в Контракс.
Returnil е първата компания, която обединява антивирусна защита и виртуализационна интеграция в един пакет за защита в глобалната мрежа. Безплатна версия на RVS е достъпна за сваляне от сайта на разработчика.
Даунлоуд: Returnil Virtual System 

Коментар