AOC 16T3EA – универсален преносим монитор

15,6-инчовият IPS панел на AOC 16T3EA поддържа Full HD резолюция
(снимка: AOC)

Компанията за дисплеи AOC пуска на пазара универсален преносим монитор, който дава свобода на професионалистите и дигиталните номади да работят и да се забавляват навсякъде и по всяко време. 15,6-инчовият AOC 16T3EA се отличава с тънки рамки и елегантен дизайн.

IPS панелът поддържа Full HD резолюция и се явява идеален преносим спътник за лаптопи. Мониторът пасва на мобилни екрани със същия размер и може да ги разшири само за няколко секунди.

Лекотата на свързване и преносимостта позволяват на потребителите да разширят безпроблемно спектъра си на работа, независимо от локацията – 16T3EA може да ес ползва в най-различни ситуации.

Професионалистите могат да се възползват от 16T3EA за работна организация с двоен монитор на всяка възможно място – хотел, библиотека или кафене, на терен, щанд на изложение или когато провеждат мобилни презентации в офиса за клиент. AOC 16T3EA предлага ярки изображения и широки ъгли на видимост, които повишават продуктивността по време на срещи или сесии за сътрудничество извън офиса.

AOC 16T3EA разполага с вградена опция за автоматично завъртане на екрана
(снимка: AOC)

Пътуващите професионалисти ще оценят изключителната преносимост на 16T3EA, който е с дебелина от само 11,5 мм и тегло под 1,1 кг. Мониторът позволява лесно свързване с USB Type-C (чрез DisplayPort Alt Mode). Независимо дали работите дистанционно в споделени офиси или по време на командировка, можете без усилие да добавите 16T3EA като втори екран, за да подобрите производителността и многозадачността си, дори в тесни, малки пространства.

Вградената опция за автоматично завъртане позволява лесен преход между пейзажна и портретна ориентация за адаптирате към всяко работно пространство или съдържание – от работа с обемни електронни таблици в пейзажен режим до преглеждане на социалните медии в портретен режим.

Вградената сгъваема стойка поддържа различни ъгли на накланяне, а леката, подплатена чанта предпазва преносимия монитор от надраскване. С опция за 50×50 мм VESA монтажна скоба, 16T3EA може да се използва и във фиксирани пространства или с рамо за монитор.

С VESA монтажна скоба, 16T3EA може да се използва и във фиксирани пространства или с рамо за монитор (снимка: AOC)

16T3EA ще задоволи и нуждите от забавление. С максимална яркост от 250 нита, мониторът може да се използва на закрито през деня, като например в самолет или влак. Потребителите могат да се наслаждават на игри, музика и стрийминг на друг екран, докато същевременно използват основния си дисплей, за да се отдадат на забавления.

Когато пътувате с други хора, единият от вас може да използва преносимия дисплей, за да гледа видеоклипове, докато другият работи върху имейли или електронни таблици – на един и същ лаптоп!

AOC 16T3EA ще бъде наличен на пазара у нас от средата на август на препоръчителна крайна цена на дребно от 351 лв. Проектиран със стил и прецизност, преносимият монитор добавя нотка на изтънченост към работното пространство на всеки модерен професионалист.

Коментар