Prestigio TwinScreen 16 – удобен преносим монитор

TwinScreen 16 позволява работа и забавбение навсякъде, където се намираме
(снимка: Prestigio)

Портативният монитор Prestigio TwinScreen 16 е удобно решение за разширяване на работното или игралното пространство. Допълнителният екран позволява работа с няколко приложения едновременно, сърфиране в интернет и общуване чрез видеовръзка, дори ако сте далеч от стационарния си монитор.

Този 15,6-инчов IPS Full HD монитор прави възможна работата с голям брой приложения и отворени прозорци. Можете, например, едновременно да обновявате работна таблица, използвайки допълнителния монитор, да участвате в онлайн-конференция и да търсите необходимата информация в мрежата.

Съвместяването на различни задачи в едно пространство не е единственото предимство на преносимия TwinScreen 16. Той може да се използва и като втори работен екран на всяко място. Трябва само да свържете монитора с помощта на Type C или HDMI, например към смартфон или даже към камера, и изображението от мобилното устройство веднага ще се появи на 15,6-инчовия TwinScreen 16, за да работите с документи, снимки и видеоклипове едновременно на два екрана.

TwinScreen 16 може да се използва и като втори работен екран на всяко място
(снимка: Prestigio)

Любителите на филми и компютърни игри могат да използват TwinScreen 16 за свързване към всяка игрална конзола. Мониторът осигурява широк ъгъл на гледане и високо качество на звука, благодарение на двете вградени колонки.

Лек и с тънък профил, мониторът се побира дори и в малка чанта, а металният заден панел го предпазва в случай на непредвидени ситуации по време на път.

За допълнителна защита на екрана, в комплект са включени защитно фолио и многофункционален калъф. Последният може да служи като удобна стойка за използване на TwinScreen 16 в различни положения, с голям или малък наклон.

В долната част на TwinScreen 16 има специален отвор за поставяне на молив или химикалка, които да се използват като опора за хоризонтално или вертикално позициониране на монитора. Съвсем просто решение, в случай, че сте забравили калъфа.

Многофункционалният калъф може да служи като стойка за използване на TwinScreen 16
(снимка: Prestigio)

Многофункционалният TwinScreen 16 разполага с набор от кабели. В комплекта ще откриете Mini HDMI – HDMI кабел, USB-C кабел, USB-A- USB-C кабел, HDMI – Mini дисплей адаптер. Те могат да се използват за зареждане на самия монитор, свързване с мобилни устройства, предаване на данни и др. Чрез Type C е възможно не само да работите на два екрана едновременно, но и да включвате монитора към мрежата.

Коментар