Вицепрезидент на Oracle ще изнесе лекция у нас

 

Алън Озан, вицепрезидент Технологии в Oracle, ще изнесе лекция пред българска аудитория във вторник, 23 февруари. На Академията за ИТ лидери в Софийския университет той ще представи стратегията на компанията за разрешаване на бизнес предизвикателства посредством интегрирани решения, съобщиха от Мусала Софт.
Озан е отговорен за позиционирането и активното възприемане на технологичното продуктово портфолио на Oracle в 20 страни. Той става част от корпорацията през 1994 година и е заемал различни мениджърски позиции в Oracle Европа, Средна Азия и Африка – консултантски, пред-продажби и маркетинг.
Преди това Алън Озан е работил 10 години в Digital Equipment Corp. (DEC) като софтуерен инженер. Има докторска степен към Paris I University, сертификат по Индустриална информатика от Paris VI University и сертификат по Мениджмънт и администрация от Harvard Extension School.
В лекцията си Озан ще разкрие как информационните технологии подпомагат компаниите за постигане на техните бизнес цели.
Доста често технологичните специалисти са завладени от специфични функционалности на даден софтуер и забравят, че неговата основна цел е да служи на бизнеса. Алън Озан ще изтъкне необходимостта да се поставят в една плоскост бизнес целите и информационните технологии.
Отворената лекция на Алън Озан започва утре, в 18,15 ч. във ФМИ (Джеймс Баучър 5).

 

Коментар