Не пропускайте този шанс: доживотен Microsoft Office 2021 и Windows 11 за €10 от Godeal24

За собственици на малки фирми, студенти, хора на свободна практика и други професионалисти, които съблюдават стриктно разходите си, популярните инструменти от пакета Microsoft Office като Word и Excel са от съществено значение, но са скъпи. Ето защо намирането на бюджетно, надеждно решение за продуктивност е от решаващо значение.

За ограничен период от време можете да получите лиценз за Microsoft Office на достъпна цена, възползвайки се от кампанията Godeal24 Software Sale. От днес можете да купите доживотен лиценз за Microsoft Office Professional 2021 само за €28,75 (вместо €299) с код „GG62”. Независимо дали управлявате малък бизнес или работите професионално с хибриден екип, този пакет ще ви осигури свързаност и продуктивност. Еднократна покупка на MS Office 2021 ви дава доживотен достъп до следните приложения: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Teams, Publisher и Access.

Ако нямате нужда от всички изброени приложения, вижте тази оферта за MS Office 2019 Professional – само за €20 ще получите същите функции, с изключение на Teams. Платете веднъж, за да ползвате завинаги популярния софтуер за производителност.

Най-ценно! 62% отстъпка за Microsoft Office! (купон “GG62”)

Ако вашият компютър е малко по-стар, тази оферта за Windows 11 Professional ще ви помогне да го ускорите. Плащате само €13,55 (вместо €199) с код „GG50” – побързайте, защото предложението е валидно за ограничен период от време. С Windows 11 Pro ще разполагате с множество първокласни функции за производителност и сигурност, които ще ви помогнат да работите по най-добрия начин и да опазите данните си. Ще получите дори AI функционалност с Copilot, наследникът на Cortana, който се подхранва от персонализирана версия на GPT-4, за да ви помогне да управлявате всичките си задачи. По същество получавате първокласната версия на ChatGPT безплатно с Windows 11 Pro.

Големи отстъпки за Windows: (купон “GG50”)

Вземете изгодно пакети с 62% отстъпка (купон “GG62“)

До 50% отстъпка за други версии на Windows и Office! (купон “GG50“)

Още РС инструменти на най-добрите цени!

В Godeal24 можете да спестите много време и пари с намалените цени за лицензи на Microsoft, основен софтуер за ИТ сигурност и други компютърни инструменти. Вземете Windows и MS Office на най-добрите цени. Насладете се на безпроблемното пазаруване с дигиталната доставка на Godeal24, която изпраща софтуера директно на вашия имейл в рамките на секунди след покупката. Плюс това, с оценка TrustPilot 98% Отличен и 24/7 експертна техническа поддръжка, можете да сте уверени в качеството на продукта, който купувате.

Godeal24 обещава 24/7 професионална техническа поддръжка, доживотно следпродажбено обслужване и че можете да използвате продукта без проблеми!

Свържете се с Godeal24: service@godeal24.com

спонсорирана публикация