Бърза връзка Европа-Дъблин осигурена за бизнеса

Интеруут разширява паневропейската си мрежа към Ирландия, за да посрещне търсенето на свързаност от международните компании там. Новата точка на присъствие (РоР) в Дъблин, която работи вече на пълни обороти, доставя на бизнеса устойчиви услуги за пренос на глас и данни с високо качество, като се явява бърз и надежден мост към останалата част на Европа, съобщиха от компанията.

Въпреки глобалната рецесия, броят на международните компании, които инвестират в Ирландия, нарасна с 11% през 2009 г. Те са привлечени от добре образованата работна ръка там и от един от най-високите коефициенти на производителност в Европа.
В Ирландия има и нисък данък печалба – 12,5%.2 Интеруут също усети ефекта от това. През 2009 г. броят на заявките, които компанията получи за свързване с Ирландия, нарасна с 43% спрямо 2008 г.
Ирландия е доста привлекателна за бизнеса. Тя е не просто място за нововъведения и технологични открития, но и страна, която предлага благоприятни финансови стимули за фирмите. През последните 12 месеца търсенето на нашите услуги в региона много нарасна”, споделя Лии Майол, директор на Интеруут за Великобритания.
Точката на присъствие на Интеруут в Дъблин е напълно интегрирана в паневропейската мрежа на компанията. Тя предоставя на бизнеса ключови услуги за управление като IP свързаност, виртуални частни мрежи, управляем хостинг и единни комуникационни решения.

Коментар