Нови директори в борда на софтуерната компания еЛандо

Ангел Митев е предприемач с доказан опит в областта на ИТ и разработката на софтуер
(снимка: еЛандо)

Софтуерната компания еЛандо АД обяви назначаването на Александър Терзийски и Ангел Митев за членове на своя Съвет на директорите. Това развитие следва неотдавнашната инвестиция от New Vision 3 (NV3) Venture Fund и IT Soft EAD, които осигуриха допълнителен капитал за амбициозните планове за растеж и развитие на еЛандо.

Александър Терзийски, партньор в NV3 Venture Fund, има богат опит в областта на рисковия капитал и стратегическите инвестиции. Като член на Консултативния съвет на Българската асоциация за рисков капитал, Александър е допринесъл за успеха на няколко технологични предприятия.

Ангел Митев е предприемач с доказан опит в областта на ИТ и разработката на софтуер. Той е основал и успешно развил няколко компании за IT услуги, като е постигнал многократни излизания от тях в полза на глобални играчи като VMWare, Uber, MariaDB и Sirma Group.

Александър Терзийски има богат опит в областта на рисковия капитал и стратегическите инвестиции (снимка: еЛандо)

Присъединяването на Александър и Ангел към борда на директорите на еЛандо бележи нова глава в развитието на компанията.

„Техният богат опит и стратегическа визия ще бъдат от ключово значение за ръководството на еЛандо, докато продължаваме да внедряваме иновации и да разширяваме влиянието си в технологичната индустрия”, заяви Станимир Бойчев, главен изпълнителен директор на еЛандо АД.

Коментар