Мусала Софт – спонсор на Oracle Day 2010

Мусала Софт беше спонсор на проведения на 23 февруари в Шератон София Хотел Балкан Oracle Day 2010 под мотото “Where Experience Meets Inovation” ("Където опитът среща иновацията"). На събитието бяха представени последните платформи и технологични решения от Оракъл и как тяхното внедряване реално спомага за повишаване ефективността на бизнес процесите в организациите и производителността на човешкия капитал. В следобедните часове на Oracle Day 2010 се състояха четири тематични сесии – Oracle in Financial Services, Oracle Middleware and Database, Oracle in Public Sector и Oracle in Cross Industry.

Мусала Софт е сертифициран партньор на Оракъл, с дългогодишен опит в изграждането на софтуерни решения от висок клас, използващи технологиите на Оракъл за управление на бази от данни, управление на бизнес процеси и интеграция на приложения, Business Intelligence и други.
Мусала Софт е водеща компания в сферата на софтуерните услуги специализирана в интеграция на бизнес приложения и системи, системи за бизнес анализ и отчитане, миграция и автоматизирано софтуерно тестване. Мусала Софт има богат опит в организиране и изпълнение на географски разпръснати проекти, обхващащи целия жизнен цикъл на продукта/ софтуерното решение. Компанията е сертифицирана по ISO 9000 и CMMI ниво 3 и с доказана репутация на надежден бизнес партньор благодарение на множеството си успешни проекти и удовлетворени клиенти – от малки стартиращи фирми до държавни институции и мултинационални компании.

Коментар