Доживотни лицензи за Windows 11 Pro и Microsoft Office 2021 – от €11 в Keysfan

Има различни начини да надстроите компютъра си, за да работите по-бързо и по-ефективно. Бихте могли да отделите малко пари за надграждане на хардуера или да изберете нещо, което променя начина, по който използвате компютъра си. Преходът към най-новата операционна система Windows и офис пакет на Microsoft е добро и лесно решение за надграждане на вашия РС.

Една възможност да закупите тези стойностни продукти на изгодна цена е кампанията Keysfan September Sale, която тече в момента. Можете да получите доживотни лицензи за Microsoft Office Professional 2021 само за €28,95 (вместо за €299) с код „BKS62”. За разлика от абонаментните модели, Microsoft Office Professional 2021 е еднократна покупка, която ви дава достъп до всички основни приложения на Office – Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access, Publisher и OneNote – без да се притеснявате за повтарящи се такси или бъдещи повишения на цените. Това означава, че можете да използвате тези инструменти за неопределено време на вашия компютър с Windows, без да е необходимо да подновявате лиценза си всяка година. Не е нужно да се притеснявате, че ще загубите достъп до вашия Office пакет, ако решите да не подновите абонамент или ако цените се променят в бъдеще. В случай, че не се нуждаете от всички най-нови функции, вижте тази оферта за MS Office 2019 Professional на цена от само €20,29 – ще получите същите функции, с изключение на приложението Teams.

62% отстъпка за доживотен Microsoft Office (купон: BKS62)

Ако операционната система влошава изживяването с вашия компютър, може да е време за надстройка. Windows 11 Pro предлага нов, удобен за потребителя интерфейс, предназначен да направи ежедневните ви задачи по-гладки и по-ефективни. От днес можете да получите доживотен достъп до Windows 11 Professional само за €13,63 (вместо €199) от Keysfan. Windows 11 Pro предлага модерно, рационализирано изживяване, което подобрява производителността на вашия компютър. Една от най-вълнуващите скорошни актуализации включва интегриран изкуствен интелект. Copilot, новият AI асистент, може да отговаря на въпроси, да дава идеи за писане, да генерира изображения от описания и много повече.

50% отстъпка за оригинален Windows (купон: BKS50)

Още версии: 62% отстъпка за Office и пакети (купон: BKS62)

50% отстъпка за други Windows версии (купон: BKS50)

Практични софтуерни инструменти

Как да платя?

1. Добавете продукта в количката за пазаруване и попълнете кода на купона; след потвърждение щракнете върху „Напред към плащане” (“Proceed To Checkout”)!

2. След като попълните необходимата информация, щракнете върху „CDZEPay”, за да изберете метод на плащане.

Keysfan работи на пазара от няколко години, винаги поддържа концепцията за клиента на първо място и предлага най-добрите продукти и услуги. За да подобри потребителското изживяване, процесът на пазаруване на Keysfan е прост и лесен за работа. След плащане кодът за активиране на софтуера и подробните инструкции за инсталиране ще бъдат изпратени до вашата пощенска кутия в рамките на няколко минути. Ако иматe въпроси в процеса на инсталиране и използване на софтуера, можете да се свържете с професионалния екип за обслужване на клиенти, който е онлайн 24/7 (имейл за контакт: Support@Keysfan.com). Ако искате да научите повече, влезете в уебсайта на Keysfan чрез връзките по-горе.

спонсорирана публикация