Sony отвори специализиран магазин за лаптопи Vaio

Ултрамарковите лаптопи Vaio, конкуриращи по качество и цена епълските MacBook, вече ще се предлагат у нас чрез специализиран магазин. Днес в София отвори врати Vaio Ambassador Shop, в който е налична цялата гама от модели и аксесоари, предназначени за българския пазар.

Амбицията на Sony е моделите Vaio да се наложат като достъпни ноутбуци за българския потребител, заяви Ангел Кугийски, регионален директор на Sony за Албания, България и Македония.

"Достъпни, но не евтини", подчерта Кугийски и обеща, че новите модели ще са налични във Vaio Ambassador Shop още идната седмица. В магазина потребителите ще разчитат и на квалифицирана професионална консултация.

Vaio Ambassador Shop работи директно с централния сервиз на Vaio в Европа. Това трябва да гарантира, че в случай на нужда всеки потребител ще бъде обслужван на европейско ниво.

Магазинът се намира на мястото на досегашния Sony център в столицата, на ул. Солунска 4. Там се предлагаха най-различни продукти с марката Sony, но акцентът вече ще е основно върху Vaio. В магазина могат да бъдат намерени всички модели, подходящи за работа и забавление – сериите F, E, Y, CW, Z, W (мини-Vaio), както и аксесоари за тях.

Дебютът на Vaio Ambassador Shop бе съпътстван от появата на няколко нови модела и линии.

Още по темата: Нови Vaio вдигат летвата за качествени ноутбуци

Коментар