Пистолет за миене на кола – 300W, с две батерии

С ръчния пистолет за миене ще поддържате колата си винаги в перфектен вид

Колата изисква постоянни грижи, ако искаме да ни служи вярно и да се чувстваме комфортно с нея. Хубавият външен вид на автомобила говори за грижовно отношение на собственика. Поддържането на колата чиста не е трудно, а единствено въпрос на желание – с един ръчен пистолет за миене под налягане вашият автомобил винаги може да е в перфектен вид.

Изгодно предложение за такъв инструмент намираме в глобалния онлайн магазин Cafago. Handheld Pressure Washer 21V се предлага сега на цена от само €36,26 (обявената отстъпка е 20%), с безплатна доставка от европейски склад, тоест без допълнителни разходи.

Пистолетът за миене е компактен и лек, удобен за използване

С този пистолет от професионален клас почистването на автомобила е лесно и ефективно, налягането е 35 бара. Пакетът от две батерии 21V/8000mAh ще ви позволи да измиете колата си, без да се налага прекъсване за презареждане. Моделът поддържа множество режими на пръскане: 0°, 15°, наклонен спрей 25°, 40°, душ спрей и капков спрей. Дюзата се разглобява и сменя лесно и бързо.

Ръчният пистолет за миене на кола се отличава с висока степен на филтриране на водата. Маркучът с филтърна кошница може ефективно да филтрира примеси, частици, отпадъчни листа или утайки, защитавайки работата на машината под налягане. С помощта на фиксирана катарама можете удобно да закрепите тръбата за вода, която е дълга 5 метра, върху кофата за вода и да подобрите ефективността на почистване.

Две батерии осигуряват достатъчно мощност за измиване на цялата кола

Машината с мощност 300W, скорост 20000 об/мин и максимален дебит 10 л/мин се доставя заедно с набор от инструменти в кутия за лесно пренасяне, употреба и съхранение. В комплекта влизат и ръкавици, което ще предпазят ръцете си по време на почистване и освен това осигуряват повече удобство. Батерията се зарежда с включения адаптер от стандартно напрежение AC 100-240V 50/60Hz

Ръчният пистолет за миене всъщност е многофункционален – можете да го ползвате за почистване на различни превозни средства, велосипеди и плавателни съдове. В допълнение, преносимият инструмент е подходящ също за ползване в дома и градината – за поливане на растения, почистване на стени, подове, бани, плувни басейни, врати, алеи, огради и труднодостъпни ъгли.

Комплектът включва широк набор от аксесоари за пълноценна използване на пистолета

Пистолетът има компактни размери 45,5х20,5 см и тежи заедно с всички аксесоари и кутията около 2,7 кг. Комплектът включва ръчно тяло за миене под налягане, пръскачка 6-в-1, филтър, захранващ кабел с щепсел, 2 батерии, адаптер за зареждане, адаптер за водопровод, водна тръба, ръкавици, фиксираща скоба за водна тръба и други аксесоари, както и документация.

Можете да купите този практичен уред тук: Handheld Pressure Washer 21V – за €36,26 (обявената отстъпка е 20%), с безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар