Безжичен пистолет за миене на кола – и не само…

Безжичният воден пистолет е достъпна опция за самостоятелно измиване на колата

Ако не искате да чакате на опашка в автомивките, може да се снабдите със собствена машина за измиване на колата на ниска цена, която освен това е подходяща и за други цели, вкл. поливане, измиване на огради и настилки.

Един достъпен като цена за всеки бюджет модел се предлага от онлайн магазина Cafago – това е безжичен пистолет за миене 60Bar 300W, който работи на батерия и на практика е многофункционално устройство. Струва само €34,4, с безплатна доставка от европейски склад.

Безжичният пистолет се захранва от мощна батерия 800 mAh

Машината е направена от специален водоустойчив материал, с електрическа и водоизолация, за да е напълно безопасна. В допълнение, функцията за температурна защита автоматично изключва машината при прегряване и претоварване.

Устройството се явява многофункционална машина за миене под високо налягане, много подходяща за автомобили, поливане на градини, напояване на селскостопански култури и ежедневно почистване на настилки и огради. В комплекта са включени аксесоари за удължаване, които правят миенето по-удобно.

Водната струя на пистолета е силна, с налягане 60Bar и дебит 10 л/мин

Ето и конкретните спецификации на безжичния пистолет: Моделът се захранва от литиева батерия с капацитет 8000 mAh, която осигурява мощност 300W. Налягането на водната струя достига 60Bar при скорост 20000 об/мин. Пистолетът пръска вода на разстояние 6-10 метра с максимален дебит 10 л/мин.

Освен за коли, пистолетът е подходящ за поливане и миене на огради, настилки и велосипеди

Захранването с вода става от външен източник, например голяма кофа, чрез самозасмукващ кран.  Машината работи с икономия на енергия и вода, за да поддържа по-дълъг живота на мотора и батерията.

Безжичният пистолет за миене е дълъг 35 см и висок 20 см, тоест това е сравнително компактно устройство, което при това е и доста леко – целият комплект тежи под 2 кг. В него влизат самият пистолет, литиева батерия, пръскачка 6-в-1, зарядно устройство, 5-мм маркуч за водата, удължителна тръба, филтър и някои други аксесоари, както и документация.

Комплектът на водния пистолет включва разнообразни практични аксесоари

Обхватът на приложение на пистолета е много широк. Освен за миене на автомобили, той може да се използва за поливане на градината с цветя и зеленчуци, за миене на огради и различни настилки, за измиване на велосипеди и в други сценарии.

Можете да купите изгодно устройството тук: Безжичен пистолет за миене 60Bar 300W – на цена от €34,4, с безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментари по темата: „Безжичен пистолет за миене на кола – и не само…”

добавете коментар...

  1. ха

    Не пише дали можем да се ползва за пръскане с пяна. Иначе за какво миене на кола може да става дума. По-скоро само за изплакване… И наистина от пистолета излиза маркуч, което означава, че не е много мобилен и така по него (маркуча) какво пречи да имаме и един захранващ кабел???

  2. уф

    Супер още непотребен боклук. Всичко трябва да има възможност за употреба с кабел а не да ме задължават да ползвам батерия.

Коментар